Resello joins Pax8 news V
Hem NyheterMolntjänster Pax8 utökar sin internationella räckvidd genom att köpa upp Resello

Pax8 utökar sin internationella räckvidd genom att köpa upp Resello

Publicerat av: Redaktionen

Förvärvet främjar den digitala revolutionen

Pax8 är det bästa stället för IT-proffs att köpa molnprodukter.

I dag meddelade man förvärvet av Resello, en molntjänstdistributör som är specialiserad på att göra som-tjänst lätt att förstå, sälja och hantera.

Genom förvärvet kan Pax8 expandera till fler än 40 länder i Europa, och det gör att företagets snabbt växande partnerstock kan skynda på digitaliseringen i hela världen.

”Det har aldrig varit mer brått med digitaliseringen, och vi hjälper våra partner att realisera fördelarna, värdet och effekten på företag”, sade John Street, koncernchef för Pax8. ”Genom förvärvet kan vi fortsätta att expandera på internationella marknader, ge stöd på lokala språk och påskynda och skalanpassa molnanvändningen i hela världen.”

Resello har sitt säte i Nederländerna och ett regionkontor i Tyskland. De har byggt upp en robust molntjänstverksamhet i fler än 40 länder i Europa och hjälper partner på 15 språk. Företaget är auktoriserad Microsoft CSP Indirect Provider och molntjänstdistributör och erbjuder allt fler antal molntjänster inom lösningsområden som den moderna arbetsplatsen, cybersäkerhet och infrastruktur.

Resello joins Pax8 news V”Vår organisation växer snabbt och har en vision om att skynda på molntillväxten på IT-marknaden. Förvärvet av Pax8 är mycket spännande”, sade Harald Nuij, VD på Resello. ”Uppköpet ger oss fler resurser att lösa de problem våra partner ställs inför i den digitala eran så att de blir bättre på att automatisera, tillföra mervärde och öka tillväxttakten. Tillsammans kommer vi att kunna utöka vår partnerstock och ha den teknik och de resurser som behövs för att tillgodose den växande efterfrågan på marknaden efter molnlösningar för stora företag.”

”Vi hälsar Resello-teamet varmt välkomna och ser fram mot allt spännande vi kommer att göra tillsammans”, inflikade John Street.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>