vision
Hem Produkt Nyheter Pekat Vision – Nu med smartkamera!

Pekat Vision – Nu med smartkamera!

Publicerat av: Redaktionen

Pekat Vision lanserar nu en attraktiv allt-i-ett-lösning för kvalitetsinspektion med AI.

Tillsammans med en kraftfull smartkamera har Pekat Vision lyckats ta fram en lösning där inga andra hårdvaror såsom grafikkortsdatorer eller kameror behövs. Smartkameran kan användas i körläge men också för inlärning – vilket är unikt på marknaden. Detta gör lösningen både smidig och kostnadseffektiv.

Pekat Vision

Med användarvänlighet i fokus och med den egenutvecklade inlärningsalgoritmen är Pekat Vision en mycket kompetent mjukvara för AI-baserad bildanalys.

Pekat Vision kan köras i två lägen:

  • Unsupervised mode. I detta läge räcker det med att lära in mjukvaran med bilder av defektfria föremål. Den hittar då allt som sticker ut från de defektfria föremålen den tränats på.
  • Alternativt kan man köra den i Supervised mode. Här tränar du in specifika fel du vill att mjukvaran ska hitta och du kan även kategorisera felen beroende på vad det är.

Smartkameran

  • NVIDIA Jetson TX2 / Xavier för effektivitet i produktklassificering och defektdetektering
  • Upp till 5 MP upplösning
  • FPGA-baserad digital I/O för hårdvarutriggning
  • C-mount lins

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>