Permobil utvecklar nästa generation av avancerade mobilitetshjälpmedel
Hem Nyheter Permobil utvecklar nästa generation av avancerade mobilitetshjälpmedel

Permobil utvecklar nästa generation av avancerade mobilitetshjälpmedel

Publicerat av: Redaktionen

Permobil är ledande i utvecklingen av mobilitetshjälpmedel för individer.

Permobil utvecklar nästa generation av avancerade mobilitetshjälpmedel

Digitalisering och service driver en förändring från produktfokus till att tillgodose varje individs behov där en kombination av hårdvara, design, digitalisering och service maximerar användarens upplevelse.

Varje produkt från Permobil kommer i framtiden att vara än mer individanpassad och personifierad för att på bästa sätt kunna möta användarens behov.

Permobil utvecklar nästa generation av avancerade mobilitetshjälpmedel”Vi vill göra skillnad i våra användares liv varje dag och vi lägger stor innovationskraft på att utveckla skräddarsydda hjälpmedel med förbättrade funktioner, tillbehör samt möjligheten till uppkoppling.”, säger Bengt Thorsson, VD Permobil. ”Vi står beredda att förverkliga de höga förväntningarna som finns på framtidens avancerade hjälpmedel och de stora möjligheterna som digitalisering och Artificiell Intelligens ger”.

Permobil utgår från fyra kärnvärden med fokus på användaren, att bygga på förtroende, att vara ledande, och med passion för individen. Evidensbaserad produktutveckling och direkt återkoppling från användarna bidrar till att förstå deras behov ännu bättre på individnivå. Det lägger grunden för att fortsätta utveckla nästa generation av avancerade hjälpmedel som bidrar till ett inkluderande och hållbart samhälle för alla, oavsett funktionsvariation.

”Alla individer har rätt till produkter, service och uppkoppling på samma nivå och standard som de möter inom andra områden i deras liv. Vi ser med spänning fram emot hur långt vi kan komma vad gäller att applicera teknisk utveckling till våra användares fördel tillsammans med resultat från kliniska studier. Ett exempel är utvecklingen av det eldrivna mobilitetshjälpmedlet Explorer Mini för små barn som möjliggör tidig självinitierad mobilitet som kommer lanseras i Europa inom kort.”, säger Thorsson.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00