Pia Wahlberg ny vd för MUM Consulting

[KVINNOR PÅ KANALEN] Den 8 mars 2021 tillträder Pia Wahlberg som ny vd för MUM Consulting.

Pia Wahlberg ny vd för MUM Consulting
Pia Wahlberg, ny vd för MUM Consulting

Pia Wahlberg kommer närmast från rollen som konsultchef på Sigma IT Group.

Pia Wahlberg går in som ny vd för MUM Consulting med en solid bakgrund från management consulting, program- och projektledning. Hon har närmast varit konsultchef för projektledare, förändringsledare och agila coacher på Sigma IT Group. En perfekt match för MUM Consulting som samlar erfarna specialister inom förändringsledning, affärsutveckling och analys i skärningspunkten mellan verksamhet och IT.

”Det känns väldigt inspirerande och roligt att välkomna Pia Wahlberg in i MUM-familjen. Pia tillför energi, drive och ett ledarskap som gifter sig fint med MUM:s värderingar och syn på vad ett konsultchefskap går ut på”, säger Ulrika Lindström Oskarsson som nu går vidare in i en sedan tidigare planerad roll med fokus på företagets fortsätta tillväxtresa och utvecklingen av MUM:s strategiska kunder.

Pia Wahlberg kommer i sitt nya uppdrag som vd för MUM Consulting att fokusera på MUM Consultings tillväxt och utveckling, både med kunderna och kollegorna. Hon drivs av att skapa resultat, få alla att gå mot samma mål och känna att alla vill vara med på resan framåt.

”Jag imponeras av det fantastiskt engagerade, varma och kunniga MUM-gänget. Jag delar också MUM:s värderingar och vikten av en stark företagskultur – viljan att hjälpas åt och utvecklas tillsammans, att kunna skratta ihop och prata om både högt och lågt”, berättar Pia Wahlberg.

MUM Consulting ingår i MUM Group och är systerbolag till MUM Digital Technology och MUM Compliance.