Polycom: ”Bring your own” lyfter videokonferens
Hem Nyheter Polycom ökar närvaron i kanalen – skriver avtal med SEC

Polycom ökar närvaron i kanalen – skriver avtal med SEC

Publicerat av: Redaktionen
Michael Enlund, SEC Sweden

Michael Enlund, vd för SEC Sweden.

SEC Sverige tar in Polycom, meddelar man i ett pressmeddelande. UC-leverantören har länge arbetat med SEC Datacom i Danmark och utökar nu sitt engagemang till Sverige.

Polycoms sverigechef Susanne Hjort säger att hon särskilt uppskattar distributörens ”engagemang och närvaro”.

– Vi kommer att öka vår närvaro i kanalen väsentligt under 2014 och 2015. Vi har idag en mycket stark produktportfölj inom telefoni, video och samverkan. Våra återförsäljare kan därför erbjuda sina kunder lösningar som ger hög produktivitet till en attraktiv totalkostnad, säger hon.

Michael Enlund, vd för SEC Sweden, kommenterar avtalet:

– Polycom är ett starkt varumärke som ligger i framkant vad gäller teknologi, de har också en ärlig och ambitiös målsättning att starkt öka närvaron, engagemanget och sina marknadsandelar genom kanalen. Tillsammans kommer vi redan i höst att göra ett stort avtryck på marknaden och rita om kartan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>