Polycom utökar distributionsavtal med Ingram Micro i Norden
Hem DISTRIBUTÖRIngram Micro Polycom utökar distributionsavtal med Ingram Micro i Norden

Polycom utökar distributionsavtal med Ingram Micro i Norden

Publicerat av: Redaktionen

[KANALRÖST] Polycom, Inc är en global ledare som hjälper organisationer att uppnå nya nivåer av samarbete, effektivitet och produktivitet genom ökad samverkan.

Ingram Micro har utökat sitt befintliga samarbetsavtal till att omfatta distribution av produkterna i Norden. Ingram Micro innehåller nu Polycom voice och videolösningar som en del av deras värdeadderande tjänsteutbud i Norden, och det består av Polycoms lösningar specialbyggda för Microsoft Office 365 och Skype för företag.

Polycom utökar distributionsavtal med Ingram Micro i Norden 1

Ole Mygind, Area Sales Vice President, Norden, Polycom

”Vi har sedan länge ett samarbete med Polycom och expansionen av vårt distributionsavtal i Norden har stärkt vårt partnerskap ytterligare. Med Polycoms lösningar i vårt tjänsteerbjudande, kan vi leverera en helhetslösning för samarbete och kommunikation till våra kunder över hela regionen. Vi är glada över att ha förlängt vårt samarbete med Polycom och ser fram emot en spännande start på året 2017,” säger Ulrich Egeskov, Executive MD Norden, Ingram Micro.

”Ingram Micro är ett mycket stark och välkänt varumärke som ger oss inte bara en större närvaro och en bredare marknadsföring. Det ger oss också möjlighet att utforska ett nytt sätt att arbeta som kommer att erbjuda bättre möjligheter för våra kunder och våra nya och existerande partners,” säger Ole Mygind, Area Sales Vice President, Norden, Polycom.

”Vi kommer inte bara att få tillgång till Ingram Micros mycket stora och starka Microsoft-fokuserade partnerkanal över Norden – vi kommer också att kunna slå ihop den kunskap och de affärsmöjligheter för de olika kanalerna och tillåta dem att samarbeta i den meningen att Ingram Micro licens-orienterade kanal kan samarbeta med våra befintliga video och voice-orienterade kanaler – och vice versa,” tillägger Mygind.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>