Precise BioMatch Mobile integrerad i smartphone från ledande kinesisk tillverkare

Precise Biometrics algoritmlösning för fingeravtrycksigenkänning i mobila enheter, Precise BioMatch Mobile, har integrerats i en nyligen lanserad smartphone från en ledande kinesisk tillverkare genom samarbetet med Silead.

Precise Biometrics räknar med att integrationen av Precise BioMatch Mobile ger royaltyintäkter med start under första kvartalet 2017. Värdet av royaltyintäkterna är Precise BioMatch Mobile integrerad i smartphone från ledande kinesisk tillverkare 1baserat på antalet sensorer som använder Precise BioMatch Mobile och kan därför för tillfället inte prognostiseras.

Precise BioMatch Mobile är den ledande algoritmlösningen för bekväm och säker fingeravtrycksigenkänning för mobiltelefoner och tablets. En unik patentskyddad hybridalgoritm optimerar lösningen för små fingeravtryckssensorer och plattformar med begränsad processorkraft och minnesutrymme. Precise BioMatch Mobile ger snabb, noggrann och säker kontroll av användarens identitet, vilket gör det bekvämt att låsa upp mobila enheter eller identifiera sig för tjänster