Hem Nyheter PrimeQ tecknar partneravtal med Telia

PrimeQ tecknar partneravtal med Telia

Publicerat av: Redaktionen

För att ytterligare bredda portföljen av operatörstjänster för fast och mobil telefoni inkluderas nu även Telias sortiment utöver Tele2, Tre och Telenors tjänster.

PrimeQ tecknar partneravtal med Telia 3”Att få addera Telias tjänster tillsammans med vår mobila växellösning, Tele365, gör vårt erbjudande starkare. Telia är en mycket viktigt pusselbit för vår affär.” säger Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig telefoni PrimeQ.

Telias mobila nät är känt för sin goda täckning samt höga kvalitet. Det gör operatören efterfrågad bland företag med personal som verkar i och utanför vårt lands städer och tätorter. Telia är en av de största investerarna i svensk infrastruktur och har målet att svenska företag ska bli bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter.

”Vårt erbjudande inkluderar nu alla stora operatörer där vi kan hjälpa våra kunder att få fram det förslag som passar just dem bäst sett till prisbild och mobil täckning.” säger Rolf Bergström, försäljningschef PrimeQ.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>