Pris för UX/Tjänstedesign i iF Design Award
Hem Nyheter Pris för UX/Tjänstedesign i iF Design Award

Pris för UX/Tjänstedesign i iF Design Award

Publicerat av: Redaktionen

Finns det ett bättre sätt att börja året än med ett designpris?

Pris för UX/Tjänstedesign i iF Design AwardVi är väldigt stolta över att meddela att “iF-juryn, bestående av oberoende designexperter från hela världen, har beslutat sig för att hedra er enastående design”.

Vår första iF Design Award får vi tillsammans med Länsförsäkringar AB för appen Lev Friskt i kategorin UX/tjänstedesign hälsa.

Idén till Lev Friskt kom upp i en design sprint med Länsförsäkringar, det var ett sätt att på längre sikt förbättra svenskarnas hälsa. Under testperioden fick vi imponerande resultat, användare landet runt ökade sina dagliga aktivitetsnivåer markant.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>