Prisbelönt säkerhetskonferens om skydd av identitetssystem är på väg til Europa
Hem Säkerhet Prisbelönt säkerhetskonferens om skydd av identitetssystem är på väg til Europa

Prisbelönt säkerhetskonferens om skydd av identitetssystem är på väg til Europa

Publicerat av: Redaktionen

Organisationer världen över kämpar med att hänga med i den skyhöga spridningen av cyberattacker – däribland den ökända attacken mot leveranskedjor, SolarWinds, och Hafnium-attacken mot Microsoft Exchange – som riktar in sig på identitetssystem, särskilt Active Directory.

Prisbelönt säkerhetskonferens om skydd av identitetssystem är på väg til EuropaFör att hjälpa, flyttar den prisbelönta säkerhetskonferens, Hybrid Identity Protection (HIP) till Europa.

Semperis, som skyddar företags identitetssystem, kommer att vara värd för den europeiska upplagan av konferensen Hybrid Identity Protection (HIP) 2021, den 30 juni och 1 juli 2021. HIP Europe är den första europeiska upplagan av den prisbelönta globala konferens Hybrid Identity Protection, som sammanför ledande experter som arbetar i skärningspunkten mellan identitet och säkerhet för att ge en djupdykning i de senaste trenderna och utmaningarna när det gäller att hantera hybridmiljöer och miljöer med flera moln.

Huvudtalarna är Microsofts MVP Tony Redmond, som har skrivit flera böcker och bloggar om Microsoft Exchange och Office 365, och Microsofts identitetsexpert John Craddock, som har haft en viktig roll som arkitekt för identitets- och säkerhetslösningar för bland annat Microsoft, Storbritanniens regering och multinationella företag.

”Nästan alla organisationer använder tjänster i molnet. Och många har flyttat eller håller på att flytta sina tjänster till molnet, som de erbjuder användare, partners och konsumenter. Detta innebär att IT-säkerhetsgränserna flyttas längre ut när vi skapar dessa nya hybridsystem – och identitetshantering blir avgörande för att säkra sina tillgångar och kontrollera vem som får tillgång. På konferensen får deltagarna lära sig hur de kan identifiera sårbarheter och skydda sina system. Ett paradigmskifte är precis runt hörnet när det gäller decentraliserad identitet och verifierbara referenser,” säger John Craddock, som kommer att förklara fördelarna med denna spännande nya teknik.

HIP-konferensen har fått sin plats som det främsta utbildningsforumet för ledare inom cybersäkerhet med uppgift att försvara hybridmiljöer.

Guido Grillenmeier, chefstekniker på Semperis, tillägger: ”Vi ser fram emot att anordna HIP-konferensen i Europa för första gången. Vi kan utlova en fantastisk uppställning av världens främsta experter på hybrididentitet som kommer att täcka dagens hetaste ämnen inom identitetssäkerhet: framtiden för molntjänster, molnsäkerhet och identitet. Zero Trust är grundläggande när det gäller att förhindra att illvilliga aktörer stjäl nycklarna till ditt kungarike – dina viktigaste konton – både lokalt och i molnet. HIP Europe kommer att ge värdefull information om hur det görs på rätt sätt. På grund av pandemin kommer detta att vara en helt virtuell upplevelse som är gratis att delta i. Säkerhetsexperter kan förvänta sig att diskutera lärdomar från den senaste tidens cyberincidenter, erfarenheter av återhämtning från attacker och hur man kan försvara moderna miljöer mot framväxande hot.”

Det globala HIP-evenemanget grundades 2016 av Semperis och har fått flera utmärkelser, bland annat på Globee Business Awards 2021 – Gold Winner, Achievement of the Year in Live Events, the 2020 Cybersecurity Excellence Awards – Best Cybersecurity Conference, the Golden Bridge Business and Innovation Awards – Gold Winner, Live Event of the Year, samt 2020 IT World Awards – Bronze Winner, Security Awareness Computer-Based Training.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>