Pro4u Business System ansluter sig till IFS partnerprogram som återförsäljare av IFS Applications

pro4u1Snabbväxande svenskt konsultföretag stödjer IFS satsning inom detaljhandelsbranschen

IFS meddelar att det svenska IT-konsultbolaget Pro4u Business System har anslutit sig till IFS Partner Network och kommer att sälja, implementera och underhålla IFS Applications™ inom detaljhandelsbranschen.

Pro4u Business Systems är ett snabbväxande IT-konsultbolag som kommer att leverera detaljhandelslösningar baserade på IFS Applications i samarbete med IFS lösningspartners som Centric och Ateles. Företaget kommer i första hand att fokusera på små och mellanstora verksamheter.

– Genom att kombinera IFS Applications med e-handelslösningar från Ateles och butikslösningar från Centric kommer vi att leverera paketerade branschlösningar som kan hjälpa växande företag att förbättra centrala processer som betalning och sortimentplanering samtidigt som den generella effektiviteten och lönsamheten förbättras, säger Anders Carlsson, VD, Pro4u Business System.

– Vi är glada över att teckna samarbetsavtal med Pro4u Business System, vilket stödjer IFS tillväxtstrategi att växa genom att utveckla vårt partnernätverk. Tillsammans med våra partners inom detaljhandeln, Centric och Ateles, kommer Pro4u Business System ge våra kunder nya leveransalternativ och samtidigt förstärka IFS erbjudande och säljkapacitet, säger Elni Kullmer, Senior Vice President Partner Business, IFS Scandinavia.

Inom ramen för samarbetsavtalet kommer Pro4u Business Systems konsulter att utbildas och certifieras genom IFS utbildningsprogram IFS Academy. Via programmet får företaget även tillgång till IFS Upgrade Factory, en arbetsgrupp inom IFS som arbetar dedikerat med uppgraderingar. Bara under det senaste året har detta initiativ bidragit till över 100 skandinaviska kunduppgraderingar med en snabbare uppgraderingstid och sänkta kostnader som följd.

Post Comment