Proact blir Commvaults första svenska Platinum-partner
Hem Nyheter Proact blir Commvaults första svenska Platinum-partner

Proact blir Commvaults första svenska Platinum-partner

Publicerat av: Redaktionen

Proact är först i Sverige med att nå den högsta nivån som partner till Commvault, en ledande leverantör av lösningar för dataskydd och informationshantering som används av organisationer i alla storlekar och branscher. 

Som Commvaults första Platinum-partner i Sverige har Proact visat att man klarar mycket högt ställda krav på kvalitet och kompetens. Bland annat ska ett antal certifierade konsulter finnas som på egen hand kan utforma och genomföra Commvault-installationer i komplexa miljöer hos kund. Dessutom krävs en hög servicenivå med en resursstark support som finns tillgänglig dygnet runt.

proact

Per Sedihn, CTO på Proact

– Proacts engagemang för Commvault har vuxit fram ur våra egna erfarenheter och en fast övertygelse om styrkan i deras teknik och erbjudande. Därför är det lika självklart för oss att använda Commvaults verktyg internt och som byggstenar i våra tjänster som det är att rekommendera dem till kunder som har egen drift, säger Per Sedihn, CTO på Proact.

Anders Stinger, nordenchef Commvault.

Anders Stinger, Nordenchef på Commvault

Utöver att Proact kan leverera Commvault-lösningar för installation hos kund erbjuder företaget också drifttjänster där Commvaults produkter ingår. Nyligen lanserade Proact en uppdaterad molntjänst för Backup-as-a-Service som bygger på Commvaults teknik.

– Vårt samarbete med Proact har utvecklats på ett fantastiskt sätt och det är därför helt naturligt att de nu blir vår första svenska Platinum-partner. Vi vet att kunderna uppskattar en stark lokal närvaro och för oss går vägen dit genom kvalificerade och entusiastiska partners, säger Anders Stinger, Nordenchef på Commvault.

Commvault har ett mycket brett stöd för olika system och IT-miljöer, såväl traditionella och virtuella miljöer som i molnlösningar. Detta möjliggör en enhetlig, automatiserad data­hantering som täcker alla slags plattformar. Stöd finns bland annat för Amazon Web Services, Microsoft Azure, Microsoft Hyper-V, VMware vSphere, Citrix XenServer, Red Hat Enterprise Virtualization och Nutanix Acropolis.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>