Hem NyheterMolntjänster Proact lanserar ny version av lokal hybridmolntjänst

Proact lanserar ny version av lokal hybridmolntjänst

Publicerat av: Redaktionen

Proact har uppdaterat sin flexibla molntjänst Proact Hybrid Cloud.

Proact lanserar ny version av lokal hybridmolntjänst 3Det är en idealisk lösning för organisationer som ser fördelarna med en integrerad molnplattform och samtidigt måste uppfylla strikta krav på datasuveränitet och datalagring.

I takt med ökad digitalisering efterfrågar kunderna mer flexibla molnlösningar som ger bättre stöd för innovation och hjälper dem att driva tillväxt och skapa värde ur data. Med dessa möjligheter följer dock nya utmaningar och hot som berör datasäkerhet, datasuveränitet, samt fysisk placering och åtkomst till data.

Proacts uppdaterade plattform för hybridmoln gör det enkelt för kunderna att integrera sin interna IT-infrastruktur både med lokala molntjänster och med publika moln som Amazon Web Services och Azure. Samtidigt kan de säkerställa datasuveränitet och själva besluta var data lagras.

– Vi har vidareutvecklat Proact Hybrid Cloud för att ge kunderna ännu större flexibilitet när det gäller att flytta data mellan olika plattformar utifrån deras aktuella behov – samtidigt som de behåller kontrollen över sitt data. Proacts säkerhetstänk och vår lokala närvaro betyder att kunderna kan behålla samma starka kontroll över data, system och säkerhetsrutiner som de förväntar sig med egen IT-drift, säger Per Sedihn, CTO och Acting VP Portfolio & Technology på Proact IT Group AB.

Den nya versionen av Proact Hybrid Cloud bygger på en modern teknisk plattform som bland annat erbjuder virtuella nätverksfunktioner och en förbättrad kundportal för självservice som gör det ännu enklare att hantera och lägga till resurser i form av applikationer, containers, virtuella servrar eller lagringskapacitet.

Proact Hybrid Cloud finns tillgänglig omgående med leverans från Proacts datacenter i Sverige, Danmark, Storbritannien, Nederländerna och Tyskland. I tjänsten ingår driftstöd med övervakning och support dygnet runt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>