Proact uppnår högsta partnernivån för VMware
Hem Nyheter Proact uppnår högsta partnernivån för VMware

Proact uppnår högsta partnernivån för VMware

Publicerat av: Redaktionen

Genom en utökad satsning för att förstärka kompetens och resurser kring VMwares produkter har Proact i Sverige nu uppnått den högsta nivån inom VMwares partnerprogram, Premier Solution Provider.

Proact uppnår högsta partnernivån för VMware 1

Lena Eskilsson, Managing Director på Proact i Sverige

Proact har sedan länge ett aktivt partnersamarbete med VMware och har genomfört hundratals kundprojekt där VMwares lösningar för bland annat virtualisering av datacenter utgör vitala komponenter. I dag erbjuder VMware’s plattform ett utmärkt stöd även för lösningar med privata moln och hybridmoln, där IT som tjänst är den naturliga leveransmodellen. Den ligger i många fall till grund för Proacts egna molntjänster och utnyttjas i en rad sammanhang där Proact verkar som molnintegratör.

– Vi ser en tydlig trend mot “molntänkande” även i organisationer som behåller egen IT-drift eller väljer hybridlösningar. I det sammanhanget blir VMwares plattform än mer värdefull då den ger oss och våra kunder precis rätt verktyg för att lyckas med modernisering av datacenter. Därför är det helt naturligt att vi bygger vidare på vår kompetens kring VMware, säger Lena Eskilsson, Managing Director på Proact i Sverige.

– Vårt goda samarbete med Proact blir nu ännu starkare. Inte minst i Norden har vi sedan länge jobbat över gränserna för att erbjuda spetskompetens till våra gemensamma kunder. Proacts konkreta engagemang för våra lösningar skapar de bästa förutsättningarna för att genomföra nya framgångsrika projekt tillsammans, säger Per Gustafsson, Director & Country Manager på VMware.

Som Premier Solution Provider har Proact dokumenterad bred och djup kompetens kring VMware, med ett flertal specialister som är certifierade enligt VMware Technical Solutions Professional (VTSP), VMware Certified Professional (VCP) och VMware Solution Competency.
Fakta

  • Proact är sedan tidigare även Premier Solution Provider i Storbritannien och Tjeckien
  • Proact är sedan 2016 även en av få VMware PSO partners i Norden

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>