Prova branschens mest avancerade molnbaserade managementlösning med ett års kostnadsfri Insight cloud-prenumeration med NETGEAR

NETGEAR, den ledande tillverkaren av nätverksutrustning för både privata användare och företag, presenterar att det vid registrering av en mängd Insight Managed-switchar, access points och routrar medföljer ett års kostnadsfri tillgång till Insight, NETGEARs molnbaserade managementmjukvara.

Prova branschens mest avancerade molnbaserade managementlösning med ett års kostnadsfri Insight cloud-prenumeration med NETGEAR 1Erbjudandet gäller alla enheter som registrerats på eller efter den 27 april 2020, för både nya och existerande Insight-konton. Du hittar en samlad översikt över alla inkluderade enheter på Insight-webbsidan på NETGEAR.se.

NETGEAR Insight är en samlad mjukvarulösning för att fjärrhantera företagets nätverk och enheter och bjuder på enkel anslutning och uppsättning av enheter samt underhåll av ditt nätverk via en molnportal eller den intuitiva Insight-appen för smartphones. Den molnbaserade applikationen är designad för att hantera uppgifter från såväl in-house it-teams som externa serviceteam. Insight-applikationen täcker allt från det mest simpla inom nätverk till de mest avancerade av installationer.

”Detta är ett naturligt steg mot lättare och snabbare implementering för våra kunder. Nu inkluderas ett års kostnadsfritt bruk av Insight tillsammans med utvalda NETGEAR Insight-enheter, så att våra kunder omedelbart kan uppleva fördelarna med lösningen. Vi är säkra på att våra kunder kommer att finna Insight-fjärradministrationslösningen en värdefull företagstillgång då den förenklar nätverkshanteringen signifikant. I dessa tider ska man dessutom inte undervärdera effekten av att kunna anpassa och nå nätverket på distans,” säger Pål Vatneberg, nordisk chef på NETGEAR.

Nu kan du enkelt uppleva fördelarna med att kunna nå ditt företags nätverk på distans med ett helt års kostnadsfri åtkomst till Insight. Vid köp av vilken Insight Managed-switch-, router eller trådlös access point som helst som finns listad på NETGEAR.se får du möjlighet att prova en mängd olika Insight-prenumerationslösningar som passar dina behov:

Insight Premium – Den prisbelönta NETGEAR Insight Premium-hanteringslösningen sparar dig tid och ger dig möjligheten att ta kontroll över ditt nätverk. NETGEAR Insight ger dig möjlighet att hantera, konfigurera och fjärrövervaka dina Insight-administrerade trådlösa access points och Insight Managed-switchar- och routrar, oavsett var du är. NETGEAR Insight är tillgänglig från varje ansluten enhet – desktop, bärbar dator och mobilenhet. Fjärrhantera flera enheter över flera platser – idealiskt för små och medelstora företag.

Insight Pro – Inkluderar allt i Premium plus andra funktioner, inklusive konfiguration av multi-tenancy och multi-roller. Idealiska för företag med flera fysiska kontor, återförsäljare och för leverantörer av nätverkshantering.

I slutet av ettårsperioden kan användare välja att prenumerera på Insight Premium för 9,99 dollar per enhet per år eller Insight Pro för 229 kronor per enhet per år.

Insight Remote Network Management levererar en lång rad funktioner för dina företagskunder:

  • Implementering på nolltid – Enkel installation och fungerar direkt ur kartongen.
  • Konfiguration av nätverk och enhet – Central uppsättning av kablade och trådlösa nätverk- och enhetskonfigurationer genom Insight-webbportalen- eller mobilappen, även externt.
  • Enkel överblick – En enkel, centraliserad bild som gör det enkelt för företagsägare, it-ledare, MSP:er och återförsäljare att nå och fjärrstyra nätverket, även över flera fysiska platser.
  • Brett urval – Insight är kompatibelt med en lång rad NETGEAR-åtkomstpunkter-, switchar och routrar för att ge företag ett omfattande, allt i ett-administrerat nätverk.
  • Funktionsrik – Alarm, inbyggd hjälp och support är inkluderat. Insight Pro gör det lätt att övervaka användning och exportera data för rapportering.

Upplev den vackra enkelheten med nätverksadministration

Via molnet kan trådlösa och kablade nätverk implementeras snabbt, problem kan lösas före de blir problem och mindre tid går till spillo på att hantera nätverk. Upplev fördelarna med att styra ett nätverk via Insight inom byggnader med flera hyresgäster, såsom kontor, företag, skolor, sjukhus och många andra från var som helst, när som helst.