PTC utökar sin lösningsportfölj för att påskynda mjukvaru- och systemutveckling i Internet of Things-eran
Hem NyheterInternet Of Things PTC utökar sin lösningsportfölj för att påskynda mjukvaru- och systemutveckling i Internet of Things-eran

PTC utökar sin lösningsportfölj för att påskynda mjukvaru- och systemutveckling i Internet of Things-eran

Publicerat av: Redaktionen

Den global leverantör av teknikplattformar och lösningar, PTC, har utökat sin lösningsportfölj med nya Application Lifecycle Management (ALM)-lösningar för att påskynda mjukvaru- och systemutveckling.

Denna expansion innehåller PTC Global Software Development, PTC Model Based Systems Engineering, PTC Software Modeling, och PTC Requirements & Validation. Finns endast tillgänglig via abonnemang, vilket förenklar köp och licensadministrationsprocesser och gör det möjligt för kunderna att effektivisera samarbete.

PTC’s ALM-lösningar möjliggör framgångsrikt samarbete, automatisering och återanvändning över arbetsteam och discipliner. Varje lösning är specialbyggd för att möta behoven hos mjukvaruutvecklare, systemutvecklare, krav- och kvalitetsanalytiker samt processarkitekter – allt samtidigt för att stödja samarbete med det utökade produktteamet.solutions_expo

–        Kunderna söker sig till PTC för att de vill förbättra sin förmåga att konkurrera i en allt mer smart, ansluten världen, säger Roque Martin, ansvarig chef för Application Lifecycle Management på PTC. Våra nya lösningar levererar enkelhet, interoperabilitet och IoT-innovation som tillsammans ger uttryck åt ett nytt synsätt på ALM. Dessa lösningar är speciellt förpackade för att hjälpa organisationer att utvecklas i de transformerande år som ligger framför oss.

Finns idag finns fyra PTC ALM-lösningar:

  1. PTC Global Software Development. Mjukvara har fortsatt att öka exponentiellt i produkter, vilket gör dem smartare och säkrare. Till exempel, medan tidigare generationer av bilar förlitat sig uteslutande på elektromekaniska kontroller, finns det idag över 100 miljoner rader kod i ett genomsnittligt lyxfordon. Lösningen PTC Global Software Development gör det möjligt för organisationer att förändra sin mjukvaruutvecklingspraxis för att effektivisera efterlevnaden och samtidigt förbättra produktkvaliteten, sänka kostnaderna och minska utvecklingstiden.
  2. PTC Requirements & Validation. Dåligt förstådda eller förändrade krav är en konsekvent källa till leveransproblem och citeras av Forrester som den första anledningen till att organisationer misslyckas med att leverera i tid. PTC Krav- och valideringslösning ger arbetsteam möjlighet att specificera, definiera, kontrollera och validera krav genom hela produktlivscykeln. Med spårbarhet, förändrings- och konfigurationshantering samt kravutbyte, ger denna omfattande lösning en möjlighet för organisationer att leverera högre kvalitet och mer innovativa produkter som möter kundernas behov.
  3. PTC Model Based Systems Engineering. Produktkomplexiteten har nästan fördubblats under de senaste fyra åren för att bli en toppad systemteknisk utmaning. Genom att hjälpa dem att övervinna denna situation, de mest framgångsrika företagen har 122 % större chans än konkurrenterna att ha en strategi för att förbättra sin förmåga att förutsäga systembeteende före testning. PTC’s modellbaserade systemutvecklingslösning fångar, kommunicerar och simulerar systemdesign genom ett standardbaserat, visuellt designspråk. Detta möjliggör tidig, snabb och samtidig utforskning av alternativ, förbättrad tvärvetenskapligt samarbete, hög återanvändning och snabbare tid till marknaden.
  4. PTC Software Modeling. Enligt Electronic Engineering Journal, har systemdesignteam en hög andel av mjukvaru- till hårdvaruingenjörer – ofta i storleksordningen tio till en. PTC Software Modeling-lösning tillåter inbäddad, IoT och andra mjukvaruutvecklare att arbeta i det intuitiva och standardbaserade UML-formspråket, och automatiskt generera programkod i populära programmeringsspråk. Ändringar antingen modeller eller kod synkroniseras automatiskt. Den resulterande integrationen av design och utveckling gör det möjligt för kunderna att påskynda leveranstiden på programvara, eliminera manuella kodningsfel och säkerställa noggrannhet i krav, modeller och kod.

PTC erbjuder bekväma abonnemangalternativ för varje lösning, med flexibiliteten att omfördela programvaruplatser, minska initiala kostnader och utveckla en transparent betalningsplan där licens och support buntas ihop i ett abonnemang. Abonnemangserbjudandena ger kunderna möjlighet till:

  • Förenkla köp av lösningar, med omfattande paket av funktioner anpassade till arbetsteamets behov
  • Effektivisera samverkan med licenser för att maximera samarbetet genom hela ditt företag
  • Förenkla administration genom att eliminera bördan av att hantera licenser som inte är knutna till kundvärde

Dessa ALM-lösningar från PTC erbjuder företag lättare budgetering med lägre initiala kostnader och anpassa dessa kostnader till omedelbara fördelar. Företag kan förutsäga exakt vad de kommer att betala nu och i framtiden med konsekventa, transparenta betalningsplaner och programvara och support sammanförs i ett abonnemang.

–         En abonnemangsmodell kan göra det lättare för organisationer att följa toppar och dalar i produktutvecklingen, säger Michelle Boucher, VD för Tech Clarity. Med en abonnemangsmodell har företag större flexibilitet att utrusta produktutvecklingsteam med den bästa mjukvaran som finns tillgänglig samtidigt som man bevarar investeringsbudgeten för att investera i innovation.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>