Pulsen Group utsedda till Sweden’s Best Managed Company
Hem Nyheter Pulsen Group utsedda till Sweden’s Best Managed Company

Pulsen Group utsedda till Sweden’s Best Managed Company

Publicerat av: Redaktionen

Pulsen Group tilldelas idag kvalitetsutmärkelsen Sweden’s Best Managed Company av Deloitte i samarbete med Nasdaq.

Utmärkelsen delas ut till 13 företag på kriterier kring bland annat strategisk inriktning, operationell kapacitet och företagskultur.

– Det känns naturligtvis jätteroligt och hedrande att vi får den här utmärkelsen. Det visar att vi gör många saker rätt vad gäller styrning, ledarskap, kultur och operationella beslut, och det sporrar oss att bli ännu bättre, säger Jonus Bartholdson, koncern-vd för Pulsen Group.

– Utmärkelsen tilldelas företag som visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt. De visar ett tydligt fokus på att bygga starka team och kompetensutveckla inför framtiden, säger Håkan Sjögren, jurymedlem och ansvarig för noteringar på Nasdaq i Stockholm.

Pulsen Group utsedda till Sweden’s Best Managed CompanyBest Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte i samarbete med Nasdaq och i år delas utmärkelsen ut för tredje gången. En oberoende jury har valt ut de 13 företag som får utmärkelsen i år.

– Framtida lönsamhet bygger på trygga interna processer. De här företagen har en tydlig vision och ett framåtlutat fokus. Ett sådant arbetssätt är givetvis extra viktigt i turbulenta tider, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Sweden’s Best Managed Companies.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>