Pulsen guldpartner till Microsoft inom ytterligare ett område
Hem Nyheter Pulsen guldpartner till Microsoft inom ytterligare ett område

Pulsen guldpartner till Microsoft inom ytterligare ett område

Publicerat av: Redaktionen

Framgångsrikt partnerskap utvecklas.

Pulsen guldpartner till Microsoft inom ytterligare ett område 2Pulsen Production har erhållit status som guldpartner till Microsoft inom kompetensområdet Datacenter. Guldpartnerstatus innebär att Pulsen Production uppfyller högt ställda krav på bland annat certifieringar och teknisk kompetens.

Pulsen Production har erhållit status som guldpartner till Microsoft inom kompetensområdet Datacenter. Guldpartnerstatus innebär att Pulsen Production uppfyller högt ställda krav på bland annat certifieringaroch teknisk kompetens.

– Att bli Microsofts guldpartner inom kategorin Datacenter är förstås en viktig framgång och ett gott betyg på medarbetarnas insatser. Det är ett relativt avgränsat antal företag som når upp till de höga krav som ställs. Guldpartnerskapet ger därför våra kunder ytterligare trygghet och visar att Pulsen ligger långt fram också inom Microsofts lösningar och tjänster för datacenter, kommenterar Martin Hogmalm, vd för Pulsen Production.

– Vi utvecklar hela tiden vårt tjänsteerbjudande för att möta de ökande kraven på säkerhet och stabilitet. I det ingår en uttalad satsning på våra datacenter och kvalitetssäkring av den löpande driften. Mot den bakgrunden är det givetvis viktigt att visa marknaden och våra kunder att vi har ett väl utvecklat och framgångsrikt samarbete med Microsoft som är en stark spelare inom det segmentet, säger Fredrik Stark, Service Portfolio Manager på Pulsen Production.

Pulsen Production är sedan tidigare guldpartner till Microsoft inom kategorin Application Development.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>