Pulsen Production inleder partnerskap med Arrow

Den 1 juli tecknade Pulsen Production ett partneravtal med IT-distributören Arrow ECS Sweden.

Pulsen Production inleder partnerskap med Arrow 1Arrow Enterprise Computing Solutions är ett Fortune 500-bolag som arbetar med organisationer i över 80 länder för att tillhandahålla verktyg och teknologi som hjälper till att bygga en bättre morgondag.

För Pulsen Production ger samarbetet en större bredd i leveranserna till sina kunder.

Genom partnerskapet kommer bolagen tillsammans utveckla Pulsen Productions affärer som återförsäljare och kompetensföretag av säker och stabil IT-infrastruktur. Samarbetet omfattar utbildning, marknadsaktiviteter och produktspecialister inom Pulsens tjänsteområden server, kommunikation och workplace. Partnerskapet med Arrow ger Pulsen Production en mer oberoende roll inom Pulsenkoncernen.

Pulsen Production får genom samarbetet en stark distributör på fokusområdet IBM, men även kring andra leverantörer som ingår i bolagets tjänsteerbjudande idag som HPE, WMware, Veeam, Citrix, Lenovo, Microsoft, Check Point med flera.

– För våra kunder innebär partnerskapet med Arrow att vi erbjuda en större bredd i våra leveranser, samtidigt som vi får en ännu starkare bas att stå på inom våra fokusområden, säger Martin Hogmalm, VD på Pulsen Production.

Martin Hogmalm, VD Pulsen Production och Jes Kongsmark, VD Arrow ECS Sweden