Hem Nyheter Qlik förvärvar Blendr.io för att driva realtidsdata till SaaS-applikationer och automatisera företagsprocesser för att skapa nya insikter och trigga åtgärder

Qlik förvärvar Blendr.io för att driva realtidsdata till SaaS-applikationer och automatisera företagsprocesser för att skapa nya insikter och trigga åtgärder

Publicerat av: Redaktionen

Qlik har i dag förvärvat Blendr.io, en lättanvänd, skalbar och säker inbäddad integrationsplattform som en tjänst (IPaaS), som sömlöst automatiserar dataintegration och orkestrering av processer för över 500+ SaaS-applikationer och datakällor i molnet.

Qlik förvärvar Blendr.io för att driva realtidsdata till SaaS-applikationer och automatisera företagsprocesser för att skapa nya insikter och trigga åtgärder 3Byggd specifikt för inbäddade användningsfall för SaaS och arbetsflöden för företagsintegration, utökar Blendr.io Qliks tjänsteerbjudande att leverera Active Intelligence genom helhetsdataintegration och molnanalysplattform, där realtidsuppdaterad data aktiverar omedelbara åtgärder för att skapa bättre affärsvärde över hela data- och analysförsörjningskedjan.

– Moderna data- och analyslösningar som Qlik levererar i Active Intelligence handlar om teknik och processer som möjliggör kontinuerlig användning av realtidsdata för att automatisera åtgärder och ett snabbt beslutsfattande. Blendr.ios omfattande iPaaS-lösning kommer att ytterligare öka förmågan i Qlik’s end-to-end-plattform för att hjälpa kunderna att enklare och sömlöst integrera data och automatisera processer i alla beslut, i hela organisationen, säger Mike Capone, CEO på Qlik.

I och med den allt snabbare övergången till molnbaserade SaaS-applikationer måste moderna data- och analysplattformar möjliggöra dataåtkomst i realtid, dataintag, transformation och insiktsdetektering för att aktivera åtgärder när ett beslut ska tas. Med de bästa lösningarna för applikationer, integrations- och processautomatiseringslösningar förstärker Qlik vikten av automatisering och handling som nyckelattribut för sin data-och analysplattform i molnet.

– Vi är på väg in i en era där integrations- och automatiseringsfunktioner blandas med affärsprocesser och analyser. Denna blandning kommer hjälpa företag att utvecklas från att bara hantera data och presentera dashboards till att automatisera åtgärder och leverera kortfattad, kontextuellt relevant insikt vid viktiga tidpunkter för beslut, säger Doug Henschen, vice president and principal analyst på Constellation Research.

Blendr.ios teknik gör det möjligt för Qlik att utöka det redan breda tjänsteerbjudandet inom dataintegration och dataanalys till att även inkludera automatisering för att aktivera åtgärder och förbättra förstärkta analysfunktioner. Qlik kommer att utöka befintliga fristående användningsfall för iPaaS hos Blendr.io genom att inkludera möjligheten för kunder att utforska nya analysanvändningsfall genom snabb åtkomst till ännu mer analysklar relevant data från över 500 SaaS-applikationer.

Blendr.io, som redan har mer än 1 500 slutanvändare i över 100 kundkonton som Aptivio, Graydon och Globis Software, erbjuder en omfattande uppsättning realtidsintegrations- och automatiseringslager, inklusive:

  • Connectivity Layer – Möjliggör integration med molnplattformar och 500+ SaaS-applikationer
  • Integration Layer – Gör det möjligt att bygga omfattande ”blandningar” som stöder schemaläggning och lägger till affärslogik genom att inkludera villkor, variabler och mer
  • UI och Embedding Layer – Bäddar in integrationer i UI av en molnplattform och erbjuder slutkunder snabba, omfattande sätt att aktivera integration över marknadsföring, försäljning och andra molnplattformar som CRM, ERP, kundtjänst och mer
  • Management Layer – Levererar central hantering av kunder, integrationer, mallar och inbäddning i en molnplattform

Blendr.io kommer också att bidra till att utvidga Qliks ekosystem av användningsfall över ISV:er, SaaS-leverantörer och företag. För ISV och SaaS-leverantörer hjälper Blendr.io att integrera data från befintliga SaaS-lösningar med en mängd olika kundlösningar, inklusive bokföringsprogramvara, ERP, CRM, e-handelsplattformar, molnverktyg för försäljning, meddelandeprogram och mer. Blendr.io hjälper också ISV:er och SaaS-leverantörer att möjliggöra kundtjänstaktivering genom intern integrering till molndatakällor.

För IT-team som hanterar applikationer och integration för företag integreras Blendr.io enkelt i nästan alla plattformar, från applikationsspårningssystem och personalhanteringssystem till e-lärande och kostnadshantering. Och genom Blendr.io kan företag lättare mata AI-motorer och plattformar genom att automatisera datainsamlingen från hundratals applikationer i molnet till ytterligare initiativ inom data science och prediktiv analys.

Villkoren för affären är inte offentliga. Teamet från Blendr.io blir en del av Global Products- and Product Technology-organisationerna hos Qlik. Qlik stödjer alla befintliga Blendr.io-kunder och plattformen kommer att fortsätta att göras tillgänglig för nya SaaS-partners. Qlik kommer att integrera Blendr.io-teknologier i sina nuvarande go-to-market-modeller med planer på att integrera teknologierna i sina data- och analysplattformar i molnet från 2021.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>