Qlik i Gartners magiska kvadrant för sjätte året i rad
Hem Nyheter Qlik i Gartners magiska kvadrant för sjätte året i rad

Qlik i Gartners magiska kvadrant för sjätte året i rad

Publicerat av: Redaktionen

Qlik har utsetts till utmanare i Gartners magiska kvadrant för dataintegreringsverktyg* 2021.

Årets utnämnande innebär att Qlik sex år i rad positionerat sig inom kvadranten.

-Qliks plattform för dataintegrering hjälper ledande företag att skapa, automatisera och hantera analysdataflöden som en del av sin resa mot Active Intelligence. Vår unika, obundna plattform hjälper företag att få tillgång till, omvandla och leverera realtidsdata som är viktig för ett datadrivet beslutsfattande. Det är en mycket viktig del i att kunna hjälpa kunder att med moderna analyser, molnmigreringar, hantering av datasjöar och strategier för dataintegration, säger James Fisher, Chief Product Officer på Qlik.

Qliks dataintegrationsplattform levererar, i kombination med företagets analysplattform, branschens enda end-to-end-angreppssätt till Active Intelligence, där teknik och processer direkt sätter igång åtgärder från uppdaterade, trovärdiga realtidsdata för att öka affärsvärdet i hela data- och analysförsörjningskedjan.

Qlik i Gartners magiska kvadrant för sjätte året i radQlik samarbetar med globala moln- och plattformsleverantörer som AWS,  Microsoft Azure och Google Cloud, såväl som företag som Snowflake, Databricks och Confluent för automatisering av datalager och datasjöar, streamingintegration och SAP-migrering, med fortsatt expansion med globala systemintegratörer som Accenture, Cognizant och Tata Consulting Services.

*Gartner, Magic Quadrant for Data Integration Tools, Ehtisham Zaidi, Eric Thoo, Nick Heudecker, Sharat Menon, Robert Thanaraj, 25 August, 2021.

Gartner och Magic Quadrant är registrerade varumärken tillhörande Gartner, Inc. och/eller dess dotterbolag i USA och internationellt och används häri med tillstånd. Alla rättigheter förbehållna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>