Hem Produkt Nyheter QNAP lanserar intelligent multimedia-NAS med 4K-funktionalitet och PCIe-utökningsmöjligheter

QNAP lanserar intelligent multimedia-NAS med 4K-funktionalitet och PCIe-utökningsmöjligheter

Publicerat av: Redaktionen

TS-251D är en multimedia-NAS med Intel dual core-processor, som stöder både 4K-transcoding- och streaming.

QNAP lanserar intelligent multimedia-NAS med 4K-funktionalitet och PCIe-utökningsmöjligheter 3QNAP lanserar nu TS-251D, som är utrustad med en Intel J4005 dual core-processor och stöd för upp till två diskar. TS-251D är bland annat försedd med QNAPs fotoalbum QuMagie, som via intelligent bildigenkänning själv kan gruppera dina bilder i mappar. TS-251D kan hantera både 4K-transcoding- och streaming, vilket är det perfekta underlaget för ett framtidssäkert mediacenter.

NAS:en är utrustad med en Intel Celeron J4005 dual core 2,0GHZ-processor (turbohastighet upp till 2,7GHz), upp till 8GB DDR4 RAM, en Gigabit LAN-port och stöd för SATA 6Gbps-diskar. TS-251D har stabila läs- och skrivhastigheter, och Intels AES-NI 256 hårdvaruaccelererade kryptering säkrar dina personliga filer på NAS:en.

TS-251D stöder också snapshot-backups, så att du kan snabbt och enkelt kan återskapa data om du skulle förlora den eller bli utsatt för ett ransomware-angrepp.

”TS-251D ger användaren en lång rad möjligheter inom NAS-genren och erbjuder intelligent bildigenkänning för privata brukare, så att du enkelt kan spara och kategorisera stora bildsamlingar. Utöver det erbjuder TS-251D 4K-transcoding, så att användaren har ett perfekt multimediacenter i hemmet”, säger Jason Hsu, projektchef på QNAP.

PCIe-slot för expandering

Med NAS:ens inbyggda PCIe-slot kan du utvidga dess funktionalitet. Du kan till exempel uppnå blixtsnabba hastigheter genom att sätta i ett QNAP QXG-10GbE/5GbE-nätverkskort tillsammans med dina existerande CAT 5-kablar. Ett QM2-kort kan installeras för att stöda M.2 SSD-caching och 10GbE-anslutning, och du kan enkelt tillföra ett QNAP QWA-AC2600 trådlöst nätverkskort för en trådlös backup- och multimedialösning eller lägga till ett USB 3.1 Gen 2 (10 Gbps)-kort för att öka antalet USB-portar.

NAS:ens App Center bjuder på en stor mängd användbara appar och verktyg, bland annat QmailAgent för att hantera flera e-postkonton, Notes Station 3 för grupp- och teamarbete, Qfiling för automatisering av arbetsprocesser och Qsirch för snabb filsökning på NAS:en.

Du kan dessutom hämta multimedia-appar, som till exempel Cinema28 och Qmedia, som ger dig möjlighet att nyttja olika streamingprotokoll. Multimedia Console samlar alla QTS multimedia-applikationer under en och samma app. Du kan också använda QNAPs RM-IR004-fjärrstyrning för att styra dina appar.

Nyckelspecifikationer för de nya modellerna:

TS-251D-2G: Intel Celeron J4005 dual-core 2,0GHz processor (turbohastighet upp till 2,7 GHz) med 2GB RAM (1 x 2GB)

TS-251D-4G: Intel Celeron J4005 dual-core 2,0GHz processor (turbohastighet upp till 2,7 GHz) med 4GB RAM (1 x 4GB)

Gemensamma specifikationer: Dual-channel DDR4 SODIMM RAM-slots (kan uppgraderas av användaren till maximalt 8GB); hot-swappable 2.5/3.5-tums SATA 6Gbps HDD/SSD-portar; 1 x PCIe Gen 2.0 x4-slot; 1 x Gigabit LAN-port; 1 x HDMI version 2.0 (upp till 4K UHD-upplösning); 2 x USB 3.0 Type-A-portar, 3 x USB 2.0 Type-A-portar; 1 x knapp för kopiering av USB-enhet; IR-sensor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>