Qnap släpper NAS utan propeller
Hem Produkt Nyheter Qnap släpper NAS utan propeller

Qnap släpper NAS utan propeller

Publicerat av: Redaktionen

QnapVärldens första fläktlösa NAS gör entré på marknaden. Åtminstone om man ska tro distributören som puffar för den, Deltaco.

Apparaten kommer från Qnap, heter HS-210 och har plats för två diskar. Med en ”borstad aluminiumyta gör den sig väl bland hemmets övriga mediautrustning”, hävdar tillverkaren. Formen och materialvalet är också en av hemligheterna bakom det faktum att disken inte behöver någon fläkt. Värmen leds bort effektivt ändå.

Maskinen har ska till yttermera visso vara enkel att använda, och via app-centret går det att lägga till ”oändligt med funktioner”.

ÅF-priset ligger på drygt 1 900 kronor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>