Qred ny samarbetspartner hos Lexly
Hem Nyheter Qred samarbetspartner hos Lexly

Qred samarbetspartner hos Lexly

Publicerat av: Redaktionen

Lexly är Nordens ledande digitala juridiska aktör, Qred erbjuder en enkel och flexibel finansiering för småföretagare.

Nu lanserar Qred och Lexly ett nytt samarbete som genom ett helhetstänk kring företagande ska se till att trygga företagaren både ekonomiskt och juridiskt. 

Lexlys mission är att göra juridiken tillgänglig. Genom företagserbjudandet Lexly Business ger Lexly Sveriges företagare kunskap om och tillgång till de juridiska tjänster som passar i just den fas företaget befinner sig där och då. Genom samarbetet mellan Lexly och Qred får nu fler svenska företag tillgång till juridik på ett enkelt och begripligt sätt.

­– Vi är så glada över att kunna erbjuda kunder hos Qred tillgång till smarta lösningar och moderna juristtjänster genom vårt företagserbjudande Lexly Business. Genom kunskapsdelning och smarta tekniska lösningar tryggar vi tillsammans svenska företag genom hela tillväxtresan, säger Thomas Kindblom, Partner Manager Lexly Business, på Lexly.

Qred grundades 2015 av entreprenörer för entreprenörer och är nu Sveriges snabbast växande fintechföretag och marknadsledande i Norden. Genom sitt eget helautomatiserade kreditsystem erbjuder Qred enkel och flexibel finansiering för småföretag.

Qred ny samarbetspartner hos Lexly

Thomas Kindblom, Partner Manager Lexly Business, på Lexly och Helena Rissel, Head of Partnerships på Qred.

– Qred finns till för alla småföretagare, oavsett bransch eller bolagstyp. Genom vårt partnerskap med Lexly erbjuder vi en helhetslösning för företagaren där vi gör både ekonomi och juridik tillgängligt. Vi är glada över att nu kunna möta våra kunders efterfrågan på juridiska tjänster och särskilt över att få göra det med ett företag som Lexly som, delar synen på kundnytta och kundnöjdhet, och liksom vi, har ett innovativt tänk och en unik teknisk plattform, säger Helena Rissel, Head of Partnerships på Qred.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>