QTF i gemensamt utvecklingsprojekt om IoT med Linnéuniversitetet
Hem NyheterInternet Of Things QTF i gemensamt utvecklingsprojekt om Internet of Things med Linnéuniversitetet

QTF i gemensamt utvecklingsprojekt om Internet of Things med Linnéuniversitetet

Publicerat av: Redaktionen

Internet of Things för små och medelstora företag är ett projekt som Linnéuniversitetet (Lnu) och samarbetspartners erbjuder till företag som vill utveckla produkter eller tjänster inom området med t.ex kontroll, avläsning och styrning över internet.

QTF krokar arm med Lnu för att snabba upp utvecklingen av sina fjärrstyrda utrustningar.

Man har redan CMU System Monitor på marknaden, vilken hos flera olika kunder kontinuerligt mäter syre, temperatur och tryck för att kunna identifiera statusen på systemvätska och till och med diagnosticera problem i system. Se bl.a. film i Youtubekanalen QTF (youtu.be/8i-Og9yMZ8U).

QTF i gemensamt utvecklingsprojekt om IoT med LinnéuniversitetetNu ökar man takten på produktutvecklingen till att omfatta fler funktioner och fler utrustningar. Funktioner som ger information om systemvätskan, när avgasning och rening behövs eller är färdig. Information som hjälper till vid analysen av vätskan såväl som för att effektivisera hanteringen av uppdragen till kund. Inget mer åkande för att se om pågående åtgärder är färdiga eller ej. Utrustningen talar själv om när den är färdig och kan flyttas till ett annat uppdrag.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>