R2M tog hem tungt europeiskt RedHat-partnerpris
Hem Nyheter R2M tog hem tungt europeiskt RedHat-partnerpris

R2M tog hem tungt europeiskt RedHat-partnerpris

Publicerat av: Redaktionen

R2M har utsetts till European Partner of the Year av Red Hat inom affärsområdet Middleware.

R2M_logga_rgb_low-resRedHat.svg_-300x97Utmärkelsen offentliggjordes i samband med Red Hats europeiska partnerkonferens som ägde rum i Frankfurt 4-7 oktober.

Motiveringen från RedHat lyder: With in-depth knowledge of the public and banking sectors in Sweden, R2M has helped Red Hat to become a strategic supplier with several public sector customers in the region.

R2M har under flera år satsat hårt på att nå kompetensledarskap inom RedHats middlewareprodukter. Detta har lett till ett antal gemensamma projekt under de senaste åren, bland annat på Pensionsmyndigheten och Med Mera Bank.R2M Middleware Partner of the Year 2015

”Vi är oerhört stolta och glada över att ha vunnit Red Hat Partner of the Year Award. Vårt samarbete med Red Hat har gett oss möjligheten att jobba med en plattform som ger oss rätt tekniska förutsättningar att lösa våra kunders integrationsutmaningar. R2M kommer att fortsätta sin satsning på lösningar baserade på öppen källkod och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Red Hat”, säger Magnus Kling, vice vd på R2M.

”Att R2M tilldelas det här priset är inte bara ett kvitto på styrkan i vårt partnerskap utan visar också på hur svenska företag ligger i framkant när det gäller att transformera sin IT. Middleware är centralt för den här utvecklingen, det medel som möjliggör både djupare och mer effektiv integration av IT-plattformar och ett ramverk för att snabba upp innovation, utveckling och utrullning av nya tjänster och applikationer.”, säger Jimmy Sköldberg, nordenchef på Red Hat.

Red Hat är världens ledande leverantör av Open Source-lösningar och erbjuder med hjälp av en community-driven strategi tillförlitliga och högpresterande tjänster inom middleware, moln, virtualisering, lagring och operativsystem.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>