Radpoint har Summit 2015 för sjätte året

För sjätte året har Radpoint Summit i Stockholm city. Dagen fylldes med flera intressanta omvärldsanalyser, produktnyheter och demon. Även flera viktiga uppdateringar från Radpoint med tillverkare.

– Vi fick förmånen att träffa två nya leverantörer, som nu vill stärka sin position på den svenska marknaden.

Owen Cole Vice President EMEA på ExtraHop – De har en ny teknologi, den är en analytisk plattform som förvandlar ostrukturerad information i nätverket till strukturerad. Det är helt unikt och hjälper att extrahera de insikter som behövs för att fatta snabba, viktiga beslut om din IT-drifts miljö.P1400787

Jag är mycket nöjd med Summit, Radpoint lyckas alltid att fylla eventet med många intressanta kunder och partner. Jag hoppas att knyta många bra kontakter under dagen, säger Owen Cole.

 

Elastica är ytligare en spelare som vill ta sig in på en hårt konkurrerande marknad, Karl Driesen Vice President EMEA har varit i företaget 1 år han kommer närmast från Palo Alto.  Att starta upp ett kontor i Skandinavien inom något år är ett nästa steg.

EKarl Elasticalastica började med en enkel tanke: Molntjänster ska vara tryggt för företagen och deras anställda att använda, utan att behöva känna en osäkerhet. Våra uppdrag idag är att ge säkra molntjänster. En molnsäkerhet med tillämpning av avancerad data vetenskap och maskininlärning vi ger en heltäckande, skalbara säkerhetslösningar med visualisering.

 

 

 

 

 

[slideshow_deploy id=’8250′]

Post Comment