Ramavtal för IT-konsultlösningar signerat av Kammarkollegiet och A Society
Hem Nyheter Ramavtal för IT-konsultlösningar signerat av Kammarkollegiet och A Society

Ramavtal för IT-konsultlösningar signerat av Kammarkollegiet och A Society

Publicerat av: Redaktionen

A Society har i konsortium med Nexer signerat ett nytt anbudsområde i enlighet med Kammarkollegiets upphandling om konsulttjänster för myndigheter i Sverige.

Ramavtalet för anbudsområdet har ett uppskattat värde på 1,6 miljarder SEK.

A Society behåller anbudsområde 5, ”IT-konsultlösningar”, efter att överprövningsprocessen av området nu har fullgjorts. Det innebär att A Society nu får leverera konsultteam enligt avtal när flera konsulter inom bland annat verksamhetsutveckling, krav, test, systemutveckling, ledning, styrning och arkitektur efterfrågas till offentliga verksamheter i Sverige.

Ramavtal för IT-konsultlösningar signerat av Kammarkollegiet och A SocietyA Society innehar även ramavtalet för det första anbudsområdet ”Verksamhetens IT-behov” med ett uppskattat värde på 1,2 miljarder SEK. Det är signerat sedan april och omfattar roller inom exempelvis verksamhetsutveckling, krav, användbarhet och tillgänglighet.

A Society har sedan tidigare blivit tilldelad anbudsområdet för ”Ledning av IT-projekt” och anbudsområdet för ”Arkitektur och utveckling” vars överprövningsprocesser fortfarande pågår.

”Nu kan vi erbjuda offentliga verksamheter i Sverige tillgång till de främsta specialisterna inom IT, teknik och R&D. Genom tilldelningsbeslutet på Kammarkollegiets upphandling förstärker vi vår position som en premiumleverantör i det offentliga Sverige. Vi kommer ta oss an det här avtalet med höga ambitioner om att lösa myndigheternas IT-behov och utmaningar med hjälp av vårt specialistnätverk. Det är en fantastisk möjlighet till att skapa ytterligare värde för våra konsulter, partners och kunder”, säger Per-Ola Malm, CEO & President på A Society.

”Vi är mycket glada att vi nu kan erbjuda konsulter i vårt nätverk uppdrag via Kammarkollegiet som ansvarar för bland annat Statens inköpscentral. Då Statens inköpscentral förvaltar ramavtal för statliga myndigheter så ger det vårt nätverk ett brett utbud av spännande möjligheter inom offentliga Sverige”, säger Dan Gustafsson, Regional Director på A Society.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>