Red Hat skapar en komplett, unifierad samarbetesplattform för integratörer, utvecklare och kunder genom Fuse 7
Hem Nyheter Red Hat skapar en komplett, unifierad samarbetesplattform för integratörer, utvecklare och kunder genom Fuse 7

Red Hat skapar en komplett, unifierad samarbetesplattform för integratörer, utvecklare och kunder genom Fuse 7

Publicerat av: Redaktionen

Red Hat har lanserat Red Hat Fuse 7, den senaste utgåvan av integrationslösningen som är utvecklad för att dra full nytta av molnets möjligheter.

Red Hat skapar en komplett, unifierad samarbetesplattform för integratörer, utvecklare och kunder genom Fuse 7 2I samband med denna lansering blir också Fuse Fuse Online, en hostad tjänstebaserad integrationsplattform (integration Platform-as-a-Service, iPaaS), tillgänglig på marknaden.

Att snabbt och effektivt kunna integrera skräddarsyddda applikationer och färdigbyggda standardapplikationer I en hybrid molnmiljö är en nyckelfaktor för att uppnå framgång och konkurrensfördelar genom digital transformation.

Genom att erbjuda en lättanvänd och fullt understödd iPaaS-lösning öppnar Fuse dörren för ett brett urval av användare – från integrationsexperter och utvecklare till användare med begränsade tekniska kunskaper att arbeta i en gemensam platform med full kontroll över regelefterlevnad.

Plattformen används i ett webläsarbaserat gränssnitt med drag-and-drop-kapacitet med ett bibliotek med fler än 200 fördefinierade sammankopplingar. och är fullt integrerad mot Red Hat OpenShift Container Platform och Red Hat 3scale API Management.

Medlemmar av Red Hats utvecklarcommunity kan ladda ner Fuse 7 idag.

För att testa Fuse Online, klicka här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>