Red Hat summit 2015 i Münchenbryggeriet
Hem Reportage Red Hat summit 2015 i Münchenbryggeriet

Red Hat summit 2015 i Münchenbryggeriet

Publicerat av: Redaktionen

I tisdag var det Red Hat summit 2015 i Münchenbryggeriet, det var 250 entusiastiska partner, kunder och leverantörer som hade samlats denna dag.  Eventet var en levande och virtuell händelse, ett populärt event där det utväxlades idéer och tankar samt att besökarna fick lära av experter om hur Red Hat och öppen källkod kan gynna verksamheten.

P1400859Redhat Jimmy Sköldberg Norden Chef som även var moderator för dagen –  Sköldberg har varit på Red Hat sedan två år, det är en stor förändring just nu. En utveckling som inkluderar kundorienterad innovation där alla parter driver opensours framåt samt viktig möjliggörare till differentiering mot konkurrensen. Alla vill vara med på tåget och den som kommer att vara i framkant är den som ser prismodellen och ekosystemet som en viktig parameter, fastställer Jimmy. Vi jobbar uteslutande med kanalen och segmentering gällande kunder till partner samt att vårt partnerprogram ge affärer på väldigt fundamentala sätt. Vi ska vara till hjälp för kunden. Red Hat kommer nu att anställa 10 personer, 5 personer är direkt dedikerade till deras partner.

P1400831 (2)

R2M Magnus Kling vVD – Det är för andra gången vi med på detta förträffliga event och tre år som samarbetspartner till Red Hat. Min Känslan är att det är fler personer än tidigare år. Vi vill knyta kontakter och träffa nya kunder. Min personliga åsikt är att det finns ett större intresset för Mobilitet och Open Source. Just nu attraherar det oss  alla, säger Magnus Kling vVd på R2M som arbetar med affärskritisk integration, mot offentliga sektion. Vi har fått bra diskussioner även fått ta del av deras breakout, dem lockar. Dock har vi mycket information redan, då vi har ett väldigt tajt sammabete.

 

 

 

 

 

[slideshow_deploy id=’8423′]

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>