Regeringskansliet tecknar Licenspartneravtal med Caperio för leverans av licenser och SAM-tjänster
Hem Nyheter Regeringskansliet tecknar Licenspartneravtal med Caperio för leverans av licenser och SAM-tjänster

Regeringskansliet tecknar Licenspartneravtal med Caperio för leverans av licenser och SAM-tjänster

Publicerat av: Redaktionen

Regeringskansliet tecknar avtal med Caperio gällande programvara med underhåll, support och produktnära konsulttjänster samt därtill hörande rådgivning och SAM-tjänster.

Avtalet uppskattas vara värt 33 miljoner kronor per år.

Regeringskansliet tecknar Licenspartneravtal med Caperio för leverans av licenser och SAM-tjänster 2

Madelene Wettergren, affärsområdeschef på Caperio Licens

”Detta känns som ett kvitto på att vår satsning på offentlig verksamhet börjar bära frukt. Med vårt starka erbjudande kring SAM kan vi hjälpa Regeringskansliet att få ännu bättre kontroll över sina licenser och licensavtal. Vi ser med tillförsikt på framtiden där allt fler kunder, både privata och offentliga, ställer högre krav på helhetslösningar inom licensområdet”, säger Madelene Wettergren, affärsområdeschef på Caperio Licens.

”Att få detta förtroende känns självklart riktigt, riktigt bra. För att ro i land denna typ av affär krävs det att man uppfyller ett stort antal kvaliteter. Att Regeringskansliet väljer Caperio ser vi därför som ytterligare bevis på vår leveranskvalitet och att vi fortsätter att vara ett bättre alternativ”, säger Tomas Wanselius, CEO på Caperio.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>