Region Stockholm väljer Sopra Steria
Hem Nyheter Region Stockholm väljer Sopra Steria

Region Stockholm väljer Sopra Steria

Publicerat av: Redaktionen

I konkurrens med 46 företag vann Sopra Steria ramavtalsupphandlingen gällande leverans av uppdragstjänster inom ramavtalsområdena Systemutveckling, Business Intelligence, IT-säkerhet och Big Data för Region Stockholm.

Region Stockholm väljer Sopra Steria

Efter en upphandling avseende konsulttjänster har Region Stockholm valt Sopra Steria som ramavtalspartner för de kommande åren.

Ramavtalet avser uppdragskonsulttjänster inom Systemutveckling & Integration, Business Intelligence, IT-säkerhet och Big Data.

– Vi är väldigt stolta över det fortsatta förtroendet vi får av Region Stockholm. Vi har tidigare levererat inom Systemutveckling & Integration, och att nu även få leverera inom tre nya avtalsområden är för oss ett kvitto på att de uppskattar det jobb vi har gjort hittills. Nu ser vi fram emot ett långsiktigt samarbete med regionen där vi får leverera nytta och värde både inom våra kunders organisation, men även till användarna av regionens tjänster, säger Anders Burestig, VD för Sopra Steria Sweden AB.

Ramavtalet har en varighet på 2 år och kan sedan förlängas av Region Stockholm i ytterligare 2 år.

Sopra Steria är ett ledande internationellt konsultföretag inom digital transformation med en av marknadens mest omfattande tjänsteportföljer. Bolaget erbjuder allt från dataanalys, affärs- och verksamhetsutveckling via projekt- och förändringsledning till systemutveckling, testning, driftsättning och daglig förvaltning av IT-system. Med kunskap och erfarenheter från många olika branscher och med hög teknisk kompetens, hjälper Sopra Steria privata och offentliga organisationer i Skandinavien med att ta ett digitalt ledarskap.

Koncernen har drygt 46 000 medarbetare i 25 länder och hade en omsättning på € 4,3 miljarder 2020. I Skandinavien har bolaget drygt 2 500 medarbetare och omsatte tillsammans 3,5 miljarder kronor 2020.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>