Rejlers Finland har idag ingått avtal om att förvärva JETS Consulting Oy
Hem Nyheter Rejlers Finland har idag ingått avtal om att förvärva JETS Consulting Oy

Rejlers Finland har idag ingått avtal om att förvärva JETS Consulting Oy

Publicerat av: Redaktionen

Rejlers Finland förvärvar JETS Consulting Oy, som är specialiserade på tjänster inom processindustrin.

Förvärvet stärker Rejlers erbjudande inom divisionen Industry, med kompetens inom EPCM-projekt (Engineering, Procurement and Construction Management).  

Divisionen Industry inom Rejlers Finland har vuxit kraftigt de senaste två åren och är för närvarande Rejlers största division. Divisionen har mer än 500 anställda och stärks nu ytterligare genom förvärvet av JETS Consulting Oy, som är specialiserade på process- och anläggningsdesign. JETS Consulting Oy grundades 2011, har 16 medarbetare och är verksamt i Esbo. Med förvärvet erbjuder Rejlers ett mer komplett tjänsteutbud till kunder inom industrisektorn.

– Vi är på god väg att bli en av Nordens största design- och teknikkonsulter och sammanslagningen med JETS Consulting är ett viktigt steg i den riktningen, säger Aki Hakkarainen, VP Engineering, Industry, Rejlers Finland.

Rejlers Finland har idag ingått avtal om att förvärva JETS Consulting Oy– JETS Consulting och Rejlers har samarbetat i flera år och har nöjda kunder och leveranser som håller hög kvalitet, vilket så småningom resulterade i idén att gå samman, säger Esa Eklund, VD, JETS Consulting Oy.

Utvecklingen inom industrisektorn är att kunderna väljer att köpa helhetslösningar, där till exempel tjänster som bedömer genomförbarheten i investeringar ur ett tekniskt och ekonomiskt perspektiv ingår. De största industriinvesteringarna genomförs i allmänhet som EPCM-leveranser (Engineering, Procurement and Construction Management).

– Både JETS Consulting och Rejlers är respekterade projektleverantörer. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans i allt mer utmanande projekt, säger Jussi Likitalo, VP Projects, Industry, Rejlers Finland Oy.

– Sammanslagningen med Rejlers kommer att stärka oss och möjliggör leverans av allt mer omfattande projekt samt olika karriärmöjligheter för vår personal, säger Taisto Jaatinen, JETS Consulting Oy.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>