Rekordår för Office IT-Partner i Dalarna

Andreas Gärdsback_Jörgen Malmberg OITP DalarnaRekordår för Office IT-Partner i Dalarna

Det går bra för Office IT-Partner i Dalarna. Omsättningen i år har slagit alla rekord och landade för budgetåret på 45 miljoner kronor. Vinstmarginalen är den högsta sedan nuvarande ägarduo tog över företaget 2003 och nya anställningar väntar.

 

– Framgångsreceptet för den expansion som Office IT-Partner i Dalarna har haft det här året handlar om nytänkande och kundperspektiv. Att effektivisera och konsolidera verksamheten är en del, en aktiv satsning på utbildning och utveckling av den egna personalen är en annan del. Den gör att vi har enklare att skaffa oss helhetsperspektiv för kundens behov, “säger VD Andreas Gärdsback. “

Dem har också anställt flera nya medarbetare för att öka deras kapacitet och kompetens.

– “Vi har jobbat hårt med att hitta nya typer av samarbeten, fortsätter han. Och nu är vi ganska ensamma om den nisch som vi har skaffat oss där vi både levererar hårdvara, utbildning, utveckling och strategiarbete. Det får man vanligtvis gå till flera olika leverantörer för att få”.

Office IT-Partner i Dalarna har under våren och sommaren tagit många nya spännande affärer inom projektledning, systemkartläggning, utvecklingsprojekt, Sharepoint samt paketerade lösningar inom FunktionsIT arbetsplats och FunktionsIT mötesrum.

– “Det handlar om att bygga förtroende och sätta sig in i kundernas behov. Jag tror att vi har ett sätt att närma oss IT-frågan som är både lite kittlande och spännande när vi anammar nya tekniker och testar lösningar som ligger i framkant, samtidigt som vi är jordnära och löser de behov som kunderna har i dagsläget, säger marknadschef Jörgen Malmberg”.

Arbetssättet som Office IT-Partner i Dalarna använder sig av har visat sig vara framgångsrikt. Omsättningen slår rekord med 45 miljoner kronor för bokslutsåret. Även vinsten är den högsta någonsin, sedan Andreas Gärdsback och Jörgen Malmberg tog över verksamheten 2003. De har fyrdubblat omsättning och tredubblat antalet anställda sedan dess.

– “Det kommande året innebär ännu fler nyanställningar, avslutar Andreas Gärdsback”.

 

Post Comment