Hem Nyheter Rekordstort intresse att tala på Embedded Conference Scandinavia

Rekordstort intresse att tala på Embedded Conference Scandinavia

Publicerat av: Redaktionen

Rekordmånga presentationsbidrag har skickats in till årets Embedded Conference Scandinavia (ECS) och konferenskommitténs flitiga arbete att granska alla abstracts har påbörjats.

Rekordstort intresse att tala på Embedded Conference Scandinavia 3– Det är jätteroligt att så många vill vara med att bidra till konferensprogrammet men vi kommer att behöva fatta en del tuffa beslut. Eftersom vi i år också har med ett antal särskilt inbjudna talare tightar vi till programmet och färre inskickade bidrag kommer att accepteras, säger Ulf Bodin, avdelningschef på EISLAB (Embedded Internet Systems Lab), Luleå tekniska universitet som är ordförande för konferenskommittén. – Fördelen med att kunna välja och vraka är att endast förstklassiga presentationer kommer att väljas ut, fortsätter Ulf Bodin.

Digitalisering, IoT, System-of-Systems, Cyber-Physical Systems, AI och Machine Learning är några av fokusområdena på årets Embedded Conference Scandinavia som går den 5-6 november på Kistamässan i Stockholm.

Talare som redan är klara är bl.a. Ted Schönbeck från Google, Richard Elberger från Amazon Web Services, Colin Williams från IBM Watson IoT.

Konferensprogrammet för ECS 2019 kommer att publiceras i sin helhet i början av september, men innan dess kommer keynotes, speciellt inbjudna talare och invigningstalare att annonseras.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>