Relacom byter namn till OneCo

Till följd av att industrikoncernen OneCo sedan årsskiftet är ny ägare av Relacom AB byter företaget nu namn i Sverige.

Relacom byter namn till OneCo 1Under våren kommer Relacom därmed att byta namn och grafisk profil och bli OneCo. Det legala namnbytet till OneCo Networks AB är dock redan genomfört.

– OneCo är en framgångsrik industrikoncern som kompletterar och stärker Relacom mycket bra och det är naturligt att vi nu även har samma namn som våra ägare, säger Patrik Johansson, vd för Relacom AB och övriga OneCo-bolag i Sverige.

Under våren skiftar det röda Relacom till lila OneCo

Den legala namnändringen till OneCo Networks AB är nu genomförd och under våren kommer Relacom att byta grafisk profil och officiellt gå under namnet OneCo. Detta gäller för alla kommunikationskanaler, bilar, arbetskläder med mera. Mer information om det officiella namnbytet kommer senare i vår.

Business as usual med nya muskler

Företagets verksamhet i Sverige fortsätter som tidigare – fast med nytt namn. Med OneCo som nya ägare tillförs ny kompetens och ytterligare resurser att utveckla verksamheten. Ur ett kundperspektiv innebär OneCo-förvärvet att bolaget får starkare muskler att leverera ännu bättre.

OneCo-koncernen har cirka 2 800 anställda och en årlig omsättning på cirka 4,7 miljarder NOK. OneCo levererar tjänster relaterade till el, telekom, elkraft, energi, automatisering och IT. Energibolag, telekomoperatörer samt offentliga och privata bolag är de största kundgrupperna.