Republiken Cypern väljer Unit4 Business World
Hem Nyheter Republiken Cypern väljer Unit4 Business World

Republiken Cypern väljer Unit4 Business World

Publicerat av: Redaktionen

Unit4 Business World kommer nyttjas av Cyperns regering för ökad transparens, förbättrad ekonomisk förvaltning och smidigare regelefterlevnad.

Republiken Cypern väljer Unit4 Business WorldLösningen kommer att användas av cirka 150 offentliga myndigheter för att betjäna över 8 000 kärnanvändare och 70 000 självbetjäningsanvändare, på både engelska och grekiska.

– Unit4, Grant Thornton Cyprus och GCC Computers Ltd levererade ett ambitiöst svar på våra hårda krav, säger Rea Georgiou, Accountant General på Cypern. Genom att använda Unit4s moderna ERP-teknik, kombinerat med en omstrukturering av våra affärsprocesser, kan vi automatisera och förenkla våra hanteringsprocesser kring affärer och finansiering, vilket sparar både tid och pengar.

Med hjälp av det nya affärssystemet kan den cypriotiska staten hitta nya effektiviseringar, så att de kan göra mer med mindre och automatisera administration för att frigöra tid för chefer och anställda. Detta för att de i sin tur ska kunna fokusera på mer värdefullt arbete.

– Våra offentliga tjänstemän kommer kunna dra nytta av förbättrad synlighet och tillgång till data som stöttar snabbare och bättre beslut, vilket kommer att förbättra tjänsterna till Republiken Cypern, förklarar Rea Georgiou.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>