Resello, ett Pax8-företag, får högsta Acronis #CyberFit-poäng för 2021
Hem NyheterMolntjänster Resello, ett Pax8-företag, får högsta Acronis #CyberFit-poäng för 2021

Resello, ett Pax8-företag, får högsta Acronis #CyberFit-poäng för 2021

Publicerat av: Redaktionen

Molnteknikföretag får topplacering bland molndistributörer i hela världen

Resello, ett Pax8-företag som ger partners möjlighet att köpa, sälja och hantera molnlösningar, meddelade idag att Acronis har gett företaget sin högsta #CyberFit-distributörspoäng för 2021.

Acronis, en global ledare inom cyberskydd, poängsätter företag baserat på cybersäkerhetsstatus för slutpunkter, enheter, IT-miljö, teknisk support på dess cyberskyddslösningar och certifieringar.

”Vi har åtagit oss att erbjuda värde till vårt partnerekosystem, och detta erkännande från Acronis är ett bevis på det stöd, den utbildning, de program och de resurser som vi tillhandahåller”, säger Eric Mink, Chief Technology Officer på Resello. ”Med ökande attacker av utpressningstrojaner hjälper vi våra partner att lägga till cyberskyddslösningar till sina teknikstackar, inklusive de bästa lösningarna i klassen som Acronis Cyber Protect.

Resello blev officiellt en Acronis Cloud Distributor i början av 2019 och förser IT-partners med Acronis innovativa cyberskyddslösningar i hela Europa.
Resello, ett Pax8-företag, får högsta Acronis #CyberFit-poäng för 2021

Eric Mink, og Jan-Jaap Jager

Resello byggde upp ett team av Acronis Certified Engineers genom partnerskapet och utnyttjade #CyberFit-guiden för att bygga en färdplan.

”Acronis-partner som Resello går med oss i kampen mot cyberattacker genom att göra det möjligt för partners att bli #CyberFit”, säger Jan-Jaap Jager, styrelserådgivare och Chief Revenue Officer hos Acronis. Kanalpartners behöver en distributör som kan stödja dem genom att förenkla hur de säljer, stöder och hanterar cyberskydd. Resellos ingenjörsteam är exemplariskt i sin #CyberFit-poäng, och vi är glada att ge dem den högsta poängen i branschen.”

Mink fortsatte: ”Att Acronis får den högsta #CyberFit-poängen i branschen är en ära.  Vårt team av ingenjörer får 100 procent poäng för sitt partnerstöd, vilket gör oss till den mest populära molndistributören för cyberskyddslösningar.

För att bli en Resello-partner, besök www.resello.com.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>