Riversand, ett Syndigo-bolag, ingår partnerskap med Nexer
Hem NyheterMolntjänster Riversand, ett Syndigo-bolag, ingår partnerskap med Nexer

Riversand, ett Syndigo-bolag, ingår partnerskap med Nexer

Publicerat av: Redaktionen

Riversand, ett Syndigo-bolag och visionär, molnbaserad SaaS-leverantör inom Master Data Management (MDM) och Product Information Management (PIM), tillkännagav idag ett strategiskt partnerskap med Nexer Group, ett entreprenöriellt teknikföretag med expertis inom strategi, teknik och kommunikation.

Det nya partnerskapet kommer att ge Nexers kunder möjlighet att använda tekniska lösningar för bättre datahantering och styrning och för att driva affärstillväxt.

”Vi är glada och stolta över att samarbeta med Riversand och dela deras portfölj inom Data Management med nya och befintliga kunder. Nexer tillhandahåller strategi, teknik och kommunikation; allt genom banbrytande digitala lösningar och vi ser till att våra kunder inte bara är en del av förändringen, utan ligger steget före. Riversands innovativa, molnbaserade multidomän-plattform kommer hjälpa dem göra det skiftet”, säger Fredrik Larsson, affärsenhetschef på Nexer Data Management.

Riversand, ett Syndigo-bolag, ingår partnerskap med Nexer

Henrik Påhlsson, VP Nordics, Riversand, Fredrik Larsson, BU Manager, Nexer Data Management, Karim Iskandar, CEO Europe, MD, Syndigo, Sachin Kumar, VP Customer & Partner Success Europe, Riversand

Nexer Group grundar sig i visionen att göra en lovande framtid möjlig för sina kunder, med erbjudanden inom digital transformation och mjukvaruutveckling, inklusive affärslösningar kring datahantering, datainsikt, cybersäkerhet, e-handel, artificiell intelligens, IT och R&D.

”Vi är glada över att samarbeta med Nexer Group eftersom vi delar ett kundcentrerat tillvägagångssätt för att utveckla unika lösningar”, säger Jasleen (Jas) Ahluwalia, Vice President & Global Head – Alliances på Riversand.

Jas Ahluwalia fortsätter: ”Med Syndigos adderade förmågor kommer Nexers kunder att ha möjlighet att utnyttja en världsledande SaaS-plattform för att skapa produktinnehåll och för hantering, syndikering och analys för att påskynda informationsflödet som driver handeln.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>