Hem NyheterAI Rogers Communications väljer HCL Technologies för att stödja operationell stabilitet

Rogers Communications väljer HCL Technologies för att stödja operationell stabilitet

Publicerat av: Redaktionen

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) meddelar att det ledande kanadensiska telekomleverantören och mediebolaget Rogers Communications har valt HCL för att förbättra  IT-driften.

Det nya fleråriga samarbetsavtalet stärker partnerskapet mellan HCL och Rogers kring hanterade tjänster, ett samarbete som började 2016.

HCL kommer som leverantör av hanterade tjänster hjälpa Rogers att skala upp sin IT-infrastruktur och de workloads som migrerar till den nuvarande privata och publika molninfrastrukturen. Det utökade samarbetet gör att HCL kan investera i nästa generations AI och maskininlärning och ge Rogers Communications den flexibilitet som de behöver för 5G och digital teknik.

”HCL har sedan 2016 spelat en viktig roll för vår verksamhet och har skapat ett enormt värde genom att göra det möjligt för oss att öka effektivitet och stabilitet”, säger Vikram Virk, Vice President, IT Operations på Rogers Communications. ”Vi är glada att kunna förnya och utöka vårt strategiska partnerskap med HCL för att i sin tur hjälpa våra kunder.”

”Vårt partnerskap med Rogers är en bekräftelse på att vår strategi att möta kundernas behov i deras digitala transformationsresor fungerar”, säger Anil Ganjoo, Corporate Vice President, HCL Technologies. ”Genom att fokusera på moln, automatisering, AI, snabba nätverk med mera, kan Rogers säkerställa att de uppfyller sina kunders nuvarande och framtida behov.”

”Vi är glada över att få arbeta tillsammans med Rogers när de nu går vidare till nästa fas i teknikutvecklingen för att leverera ledande prestanda och tillförlitlighet samt  den bästa kundupplevelsen”, säger Joelien Jose, Executive Vice President och Country Head, Kanada, HCL Technologies.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00