RTS tror på en hybrid framtid
Hem Nyheter RTS siktar på en hybrid framtid

RTS siktar på en hybrid framtid

Publicerat av: Redaktionen

RTS siktar på en hybrid framtid och säkrar sin position som helhetsleverantör av framtidssäkrad IT-drift med spetskompetens inom IT och digitalisering genom att förvärva driftbolaget Nexer IT Services, ett dotterbolag inom Nexer Group.

Samtidigt ingår RTS ett fördjupat partnerskap med Nexer Group där företagens kompletterande tjänster kan möta marknadens behov av innovativa och digitala helhetslösningar inom molntjänster på bästa sätt.

Förvärvet är en viktig del i RTS tillväxtstrategi då bolaget nu blir en konkurrenskraftig helhetsleverantör inom IT, digital transformation och hybrida molnlösningar. Genom att erbjuda avancerade, säkra och kundanpassade IT-driftstjänster tillsammans med specialistkompetens och produkter i teknikens framkant kan RTS möta kundernas behov av framtidssäkrad IT-drift i världsklass.

”Vi är väldigt stolta och glada över detta förvärv då vi stärker vår organisation med ännu fler medarbetare med specialistkompetens och blir en starkare helhetsleverantör till våra kunder. Partnerskapet med Nexer Group innebär också att vi kompletterar och utvecklar våra tjänster så att vi kan möta marknadens krav och våra kunders behov på ett riktigt bra sätt”, säger Urban Berlinde, VD på RTS.

RTS och Nexer har framgångsrikt samarbetat under många år och ingår nu ett fördjupat partnerskap. ”Då vi delar samma vision och värdegrund som RTS så känner vi en stor trygghet i att våra duktiga medarbetare får en utvecklande hemvist hos RTS samt att leveransen till våra nuvarande kunder kommer fortsatt utvecklas på bästa sätt. Vidare så ser vi en stor potential i vårt partnerskap där vi tillsammans kan erbjuda en unik helhet till såväl befintliga som nya kunder”, säger Lars Kry, VD på Nexer Group.

Både RTS och Nexer Group är snabbt växande specialistbolag som tillsammans intar en spännande position på marknaden med ett starkt helhetserbjudande inom IT och digitalisering. Med lösningar och tjänster inom framförallt cloud services, datacenter, virtualisering, digital arbetsplats och infrastruktur kommer man på ett flexibelt och dynamiskt sätt kunna erbjuda företag och organisationer möjligheten att lyckas med sin digitaliseringsresa och skapa rätt förutsättningar för en hållbar och framgångsrik verksamhet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>