Ruckus + LAN Assistans = sant
Hem Nyheter Ruckus + LAN Assistans = sant

Ruckus + LAN Assistans = sant

Publicerat av: Redaktionen

LAN Assistans vill gärna ligga långt fram på trådlösa-nät-vågen som växer sig allt större. Som ett led i det har återförsäljaren nu inlett ett samarbete med Ruckus Software.

– Genom samarbetet med Ruckus kan vi leverera de allra senaste lösningarna inom nästa generations WiFi-lösningar. Partnerskapet kommer ge oss en ännu starkare position på den trådlösa marknaden, säger Alain Coeckelberghs, affärsområdesansvarig på LAN Assistans.

Att WLAN-marknaden växer fort bekräftas av analysföretag som IDC, som anger tillväxtsiffror på nästan 15 procent för årets andra kvartal. Ruckus pekas också ut som en av ledarna bland leverantörerna och är idag den fjärde största, enligt deras bedömning.

För att riktigt understryka avsikten presenterar man i ett pressmeddelande sitt första gemensamma projekt, som handlar om installation av trådlöst nät på S:t Eriks Katolska skola i Stockholm.

Robert Hedén, nordiskt försäljningsansvarig på Ruckus, passar tar tillfället i akt att plussa erbjudandet rejält:

– S:t Eriks Katolska skola hade svårigheter med en instabil uppkoppling i befintliga WiFi-system. Ett problem som de delar med många andra skolor och som naturligtvis är negativt för både elever och lärare. Många av de nya dataenheter som används i dag kräver konsekvent trådlös uppkoppling. Med vår installation av ett heltäckande WiFi-nät har skolan nu fått en stabil och säker uppkoppling, säger Robert Hedén, Regional Sales Manager för Ruckus i Norden och Baltikum.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>