Ruckus Wireless förenklar Wi-Fi för småföretagare – lanserar ny kontrollerfri arkitektur

Ruckus Unleashed-accesspunkter levererar överlägsen prestanda, lägre kostnader, enklare hantering och är utformade för förstklassiga gästupplevelser för oberoende driftsättningar

 Ruckus Wireless, Inc har lanserat ny produkt Ruckus UnleashedTM-accesspunkter baserade på en ny kontrollerfri Wi-Fi-arkitektur som minskar ägandeskapskostnader och levererar hög Wi-Fi-prestanda för småföretagsmiljöer. Separata kontrollenheter eller licenser för accesspunkter behövs inte längre vilket markant minskar inledande kostnader. Installationen är också enkel tack vare ett förenklat, webbaserat gränssnitt som hjälper företagen att konfigurera sitt Wi-Fi på bara 60 sekunder. Ruckus Unleashed går att beställa nu.

Ruckus Unleashed är skräddarsydd för att hjälpa småföretagare att utöka och växa sin verksamhet, leverera en utmärkt kundupplevelse, hantera sina kostnader samtidigt som de stödjer en mängd mobila enheter med minimal IT-personal. Småföretagarna är en viktig tillväxtmotor globalt sett där över 65 miljoner små företag representerar mer än hälften av den globala arbetsstyrkan (700 miljoner människor)[i]. En undersökning frånUnleashed_image SMB Group visar att 60 % av småföretagsledare ser på mobila lösningar som kritiskt för deras verksamhet.

–                            Ruckus Unleashed-accesspunkterna gör det enkelt för lokala återförsäljare, caféer, hotell och restauranger och hjälper dem leverera en högkvalitativ Wi-Fi-upplevelse för kunder och anställda med en mycket lägre total kostnad för ägandeskap. Vi är glada över att hjälpa småföretagare göra högpresterande Wi-Fi till någonting prisvärt, enkelt att installera och underhålla, sa Dan Rabinovitsj, COO på Ruckus Wireless.

Ruckus Unleashed finns tillgängligt nu för två modeller av Ruckus accesspunkter – ZoneFlexTM R500 Unleashed och ZoneFlex R600 Unleashed, med en prissättning på 645 respektive 795 dollar vardera. Unleashed-versionen av dessa accesspunkter är lika i standarden som R500 och R600, vilket betyder att kunderna får kontrollfunktion utan extra kostnad. Varje accesspunkt levererar branschledande Wi-Fi-prestanda på förlängda avstånd för upp till 512 samtidigt uppkopplade enheter. De accesspunkter som är kompatibla med Unleashed innefattar Ruckus egen Smart Wi-Fi Technology, inklusive patenterade genombrott som:

  • BeamFlexTM – adaptiv antennteknologi
  • ChannelFlyTM – kapacitetsbaserat adaptivt kanalval
  • Zero-IT ActivationTM – automatisk konfiguration för användarenhet
  • Dynamic PSKTM – Wi-Fi-säkerhet

För detaljhandels- och hotellmiljöer levererar accesspunkter med Ruckus Unleashed snabbt och pålitligt bredbands-Wi-Fi för att engagera besökare via deras mobila enheter och för att säkerställa enkel åtkomst för gästerna. Ett enkelt gränssnitt för självbetjäning erbjuder företagsägare insikter kring Wi-Fi-användningen så de enkelt kan optimera Wi-Fi-upplevelsen för anställda och besökare utan behovet av dedikerad IT-personal. Allt eftersom behoven ökar kan företaget enkelt plugga in och aktivera fler Wi-Fi-accesspunkter för att öka prestanda utan att behöva konfigurera om nätverket.

Accesspunkter med Unleashed har inbyggda kontrollegenskaper liknande den mjukvara som finns i kontrollenheten Ruckus ZoneDirectorTM, inklusive åtkomstkontroll för användare, funktioner för gästnätverk, avancerad Wi-Fi-säkerhet och trafikhantering. Ruckus Unleashed-accesspunkterna kan hantera upp till 25 accesspunkter som del av ett oberoende nätverk. Allt eftersom ett nätverk växer till flera områden erbjuder Ruckus en enkel migration till kontrollbaserad Wi-Fi genom att använda samma accesspunkter.

–                            Smarta enheter spelar en kritisk roll när det kommer till att påverka konsumenternas beslut och beteenden. Wi-Fi-uppkopplingsmöjlighet har blivit ett absolut krav för kunder och anställda på små företag som utmanas med att driftsätta pålitliga nätverk i företagsklass med en begränsad budget. En lösning som Ruckus Unleashed kan erbjuda tillgängliga affärsfunktioner på enterprise-nivå till små- och medelstora företag, sa Nolan Greene, forskningsanalytiker inom nätverksinfrastruktur på IDC.

 

Post Comment