Safeture, tillsammans med Falck Global Assistance & Aeger Group, skriver avtal med Innovation Norway
Hem Säkerhet Safeture i samarbete med Falck Global Assistance & Aeger Group, skriver avtal med Innovation Norway

Safeture i samarbete med Falck Global Assistance & Aeger Group, skriver avtal med Innovation Norway

Publicerat av: Redaktionen

Safeture har tillsammans med Falck Global Assistance & Aeger Group vunnit en offentlig upphandling om ett tvåårigt kontrakt för anställdas säkerhet och reseriskhantering på Innovation Norway.

Innovation Norway grundades 2004 och är ett statligt ägt företag som erbjuder hjälp med kapital och tjänster med mera för att stärka och stimulera entreprenörskap, innovation och hållbar tillväxt för norska företag och industrier.

Huvudkontoret ligger i Oslo och Innovation Norway har över 700 anställda i elva län i Norge och i mer än 30 länder. Avtalet tillsammans med Falck Global Assistance & Aeger Group, innebär att Innovation Norway får tillgång till Safetures lösningar som Facilities, Travel Management Company Integration och Crisis Management Module.

Safeture, tillsammans med Falck Global Assistance & Aeger Group, skriver avtal med Innovation Norway”För en arbetsgivare med flera hundra anställda runt om i världen, ger detta avtal Innovation Norway tillgång till Safetures unika plattform för att skydda sina medarbetare, oavsett var de befinner sig. Avtalet visar också att vår affärsmodell – som är baserat på samarbete med ledande partners som Falck Global Assistance & Aeger Group – fungerar mycket bra,” säger Magnus Hultman, vd för Safeture.

”Safetures plattform är ett utmärkt verktyg för att säkerställa vårt arbetsgivaransvar och förbättra riskmedvetenheten och vår beredskap”, säger Klaus A. Trapp, chef för Security Innovation Norway.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00