Hem Nyheter Safeture i samarbete med utbildningsföretaget Maiden Voyage

Safeture i samarbete med utbildningsföretaget Maiden Voyage

Publicerat av: Redaktionen

Safeture AB i Lund inleder ett samarbete med det engelska företaget Maiden Voyage.

Safeture i samarbete med utbildningsföretaget Maiden Voyage 2

Magnus Hultman, VD för Safeture

En ledande specialist inom mångfalds- och COVID-19-utbildning för affärsresenärer.

Maiden Voyage, baserat i Leeds, England, hjälper till att underlätta affärsresor för personer med olika bakgrund genom interaktiva kurser och eLearning. Företagets affärsidé är att ”göra affärsresor trygga i en värld fylld av mångfald, eftersom vi anser att resor ska vara säkra och en rättighet för alla, oavsett kön, sexuell läggning, fysisk förmåga eller etnicitet.”

Utbildningarna belyser de specifika utmaningar som kvinnliga, LGBTQ +, funktionshindrade och BAME (Black, Asian and Minority Ethnic) affärsresenärer står inför.

I augusti 2020 släppte Maiden Voyage också ett banbrytande resesäkerhetsverktyg kring COVID-19 för att göra det möjligt för företag att låta sina affärsresenärer börja resa igen. Kurserna kommer med en handbok som hjälper företagsledare att hantera affärsresor under pandemin.

Genom avtalet har Safetures kunder nu möjlighet att lägga till den utökade eLearning till den befintliga i plattformen.

– Partnerskapet med Maiden Voyage är ännu ett bra exempel på hur vi breddar vår plattform genom att erbjuda en rad olika verktyg, alla så relevanta som möjligt för våra användare”, säger Magnus Hultman, VD för Safeture. ”Vi är alltid på jakt efter intressanta partners för att fortsätta vara i framkant kring anställdas säkerhet.

Carolyn Pearson, Maiden Voyage grundare och VD kommenterar samarbetet:

– Maiden Voyage och Safeture har mycket gemensamt, inte minst att vi snabbt kan anpassa oss efter de föränderliga och komplexa situationer som affärsresor kan innebära. Safetures avancerade teknik betyder ytterligare fördelar för våra kunder.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>