Säkerhetslösningen Canary lanseras i Sverige

Det amerikanska företaget Canary är det idag snabbast växande startup-företaget inom hemsäkerhet. Nu lanserar företaget sin säkerhetslösning för hemmet på den svenska marknaden.

Canarys allt-i-ett-lösning med samma namn som företaget, inkluderar en rad funktioner så som HD-kamera med vidvinkel och mikrofon med högkvalitativt ljud. Säkerhetslösningen mäter även temperatur, Canary device shelf webluftfuktighet och luftkvalitet så att användaren får en helhetsbild av sitt hem.

– Canary har en funktion som gör att produkten lär sig och anpassar sig efter användarens hem med tiden. När den uppfattar rörelse skickar den notiser till användarens smartphone, med direktsänd HD-inspelning av ljud och bild. Om användaren upplever att något inte är som det ska kan denna aktivera ett larm på hela 90 decibel och kontakta larmnummer direkt från appen. Canary hjälper användaren att agera snabbt när något är fel och ger trygghet när allt är som det ska.

Canary började säljas i USA för drygt ett år sedan och i Kanada under sommaren 2015. Efter lanseringen i Storbritannien i oktober förra året, planerar Canary att öka sin närvaro i fler länder i Europa under de kommande månaderna, däribland de nordiska länderna.

 

 

 

Post Comment