Hem DISTRIBUTÖRSEC DATACOM Säkra användarnas endpoints med Ivanti Endpoint Management

Säkra användarnas endpoints med Ivanti Endpoint Management

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Har du koll på säkerheten för dina medarbetares hemarbetsplatser?

Säkra användarnas endpoints med Ivanti Endpoint Management 6Det har nog aldrig funnits så många aktiva hemarbetsplatser som det just nu gör på grund av den rådande pandemin. För många verksamheter har övergången till distansarbete fungerat bra men när medarbetare som tidigare utgått från en ordnad kontorsmiljö nu arbetar hemmavid finns risken att säkerheten har kommit i andra hand.

Det vet inte minst de cyberkriminella som har tagit tillfället i akt att rikta in sig på osäkrade hemanvändare. Därför är det kanske viktigare än någonsin att få kontroll över hemarbetarnas enheter – vilket enkelt låter sig göras med en bra Endpoint Management-lösning!

Ansvaret ligger inte hos den enskilda användaren

Det går inte att överlåta ansvaret för säkerheten och uppdateringen av konfigurationer till den enskilda hemanvändaren. Har de till exempel installerat den senaste patch-uppdateringen för sitt OS, ställt in de korrekta säkerhetsinställningarna för sin enhet eller installerat ett effektivt antivirusprogram? Svaret är tyvärr ofta nej. Många användare tar för givet att ansvaret för säkerheten ligger på IT-avdelningen, precis som de är vana vid.

Ta kontrollen över dina medarbetares endpoints – innan någon annan gör det

Hantering och administration av organisationen endpoints är ofta en av de mest resurskrävande uppgifterna för IT-ansvariga och arbetets omfattning ökar i takt med att fler klienter tillkommer. Men så behöver det som tur är inte vara. Ett av de bästa sätten att få överblick och kontroll över enheterna, samtidigt som man säkerställer hög produktivitet för den enskilda användaren, är att implementera en Ivanti Endpoint Management-lösning.

En samlad lösning för administration av alla devices och användarprofiler

Oavsett om du väljer en molnbaserad eller “on-premise”-lösning så kan du med Ivanti Endpoint Manager adminstrera alla endpoints och användarprofiler från ett centraliserat management. Oavsett vilka enheter eller operativsystem som används, kan du bland annat hantera:

  • Policys och processer för enskilda användare eller grupper och tillhörande enheter
  • Distribution av mjukvara och säkerhetsuppdateringar

Säkra användarnas endpoints med Ivanti Endpoint Management 7

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>