Säkrare distansarbete med Barracudas Zero Trust Access-lösning
Hem Säkerhet Säkrare distansarbete nu med Barracudas Zero Trust Access-lösning

Säkrare distansarbete nu med Barracudas Zero Trust Access-lösning

Publicerat av: Redaktionen

Distansarbete är i dag vardag på många företag, men fortfarande är det en stor utmaning att ge användarna tillgång till information på ett säkert sätt när de inte är på kontoret.

Barracudas tjänst CloudGen Access har därför utökats med nya funktioner som skyddar användarna från hackerattacker och skadligt webbinnehåll – oavsett var de arbetar.

Lösningen är nu även tillgänglig för AWS och Microsoft Azure.

Användarens identitet måste verifieras varje gång
Barracudas CloudGen Access är en del av Barracudas SASE-plattform (Secure Access Service Edge) och bygger på en ”Zero Trust”-strategi för säkerhet. Det innebär att användaren bara kan komma åt sin data när identiteten har verifierats. Just denna form av verifiering av varje enskild användare och enhet gör det svårt för hackare att ta sig in i nätverket och stjäla data.

Säkrare distansarbete med Barracudas Zero Trust Access-lösningDe nya funktionerna innebär att Barracuda nu erbjuder en integrerad Zero Trust Network Access- och webbsäkerhetslösning som hjälper organisationer att skydda sina användare, applikationer, enheter och andra kritiska resurser från ransomware och andra cyberattacker.

– CloudGen Access ger säker åtkomst oavsett var användaren befinner sig. Med vårt Zero Trust-upplägg minskar vi riskerna och ökar samtidigt den övergripande säkerhetsnivån för våra kunder, säger Peter Gustafsson, ansvarig för Barracuda Networks i Norden.

De nya funktionerna inkluderar:
• DNS-baserade webbsäkerhetsregler
• Säker täckning för fjärranvändare
• Möjlighet att skapa särskilda webbsäkerhetsregler för individer och grupper
• Möjlighet att skapa speciella tids- och platsbaserade regler
• Snabbare svarstid via lokal styrning
• Kontinuerliga uppdateringar om hot

Kunder som vill ha en enkel upphandlings- och distributionsprocess kan nu köpa Barracuda CloudGen Access på AWS och Azure Marketplaces. Här går det att köpa Barracuda CloudGen Access med befintliga faktureringsrutiner för AWS eller Microsoft och distribuera med några få klick.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>