Salesbox CRM tillgängligt på Google Workspace Marketplace
Hem Nyheter Salesbox CRM tillgängligt på Google Workspace Marketplace

Salesbox CRM tillgängligt på Google Workspace Marketplace

Publicerat av: Redaktionen

För att göra det ännu lättare för Salesbox kunder som använder Google Workspace att koppla upp sig till Salesbox CRM har Salesbox precis lanserats på Google Workspace Marketplace.

Salesbox CRM tillgängligt på Google Workspace Marketplace

Koppla ihop Google Workspace med Salesbox CRM via Marketplace

Ett modernt CRM för småföretag handlar om mycket mer än att bara hantera sina affärer.

En av de viktigaste delarna med ett modernt CRM är att få en snabb och enkel överblick över all kommunikation som ägt rum mellan den egna organisationen och kunderna samt de prospekt som bearbetas.

Att få t ex alla möten redovisade, all skickad/emottagen e-post och alla samtal loggade automatiskt på sina kundkort ökar service-graden, skapar insikter, stärker relationer och ger förutsättningarna för en mer professionell kunddialog.

Med denna release på Marketplace kan Salesbox kunder sömlöst logga alla kundmejl, synkronisera sina Google kalendrar och skicka personliga massmejl via Google Workspace direkt från Salesbox CRM.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>