Säljchefen för Europa ska lyfta Nutanix globalt
Hem LeverantörNutanix Säljchefen för Europa ska lyfta Nutanix globalt

Säljchefen för Europa ska lyfta Nutanix globalt

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Nutanix som är en ledande global leverantör av lösningar för hybridmoln och multimoln gör ett flertal förändringar i företagsledningen, så väl för Europa, som globalt.

Det ska ge en ännu bättre matchning av ledande personal med företagets kunder.

Bland ett flertal förändringar i Nutanix ledargarnityr märks att Andrew Brinded byter ut jobbet som försäljningschef för Europa (EMEA), till att bli global chef för försäljningsaktiviteter (sales chief operating officer). Dave Gwyn som haft den senare rollen blir globalt ansvarig för kundnöjdhet och inneförsäljning. Sammy Zoghlami tar över rollen som försäljningschef för Europa.

Säljchefen för Europa ska lyfta Nutanix globalt

Andrew Brinded, ny global försäljningschef för Nutanix

Andrew Brindeds nya roll innebär bland annat ett ansvar för större satsningar. Med en gedigen branschbakgrund är han i en bra position att formulera strategier, maximera tillväxt och hjälpa nya chefer att utvecklas. Hans befordran tyder på att han gjort ett bra jobb på den europeiska marknaden. På Nutanix har man höga förhoppningar om att Sammy Zoghlami ska fortsätta den gärningen.

– Att Sammy återvänder till Nutanix innebär att vi kan dra nytta av hans färdigheter för att både maximera intresse och ta till vara nya möjligheter, säger Chris Kaddaras, globalt ansvarig för omsättning på Nutanix.

Även Jake Hofwegen och Davud Hasan får utökade roller inom Nutanix säljorganisation. Jake Hofwegen ska bland annat fokusera på kundförnyelse och Davud Hasan på förhandlingar.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>